Τhe Wall: Πρεμιέρα στις 10 Μαΐου στον Ant1

Τhe Wall: Πρεμιέρα στις 10 Μαΐου στον Ant1

Το δημοφιλέστερο και πιο απρόβλεπτο gameshow που αλλάζει ζωές έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

01
To δημοφιλέστερο gameshow ήρθε στον ΑΝΤ1! Ένα από τα πιο συναρπαστικά και πρωτότυπα παιχνίδια τo «The Wall» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 21:00 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

To «The Wall», έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και έχει αποκτήσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλούς fan, ταξιδεύοντας σε πολλές χώρες. Απόδειξη; Ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ το Δεκέμβριο του 2016 και αυτή τη στιγμή μεταδίδεται σε περισσότερες από 20 χώρες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις ΗΠΑ πήρε πρόσφατα το πράσινο φως και για 3η συνεχόμενη σεζόν.

Αυτό που κάνει το «The Wall» να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να αλλάξει, κυριολεκτικά τις ζωές των παικτών στη στιγμή! Το πράσινο και το κόκκινο, σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού. Στο αντίκρισμά τους, οι παίκτες θα «ΑΠΟγειώνονται» ή θα «ΠΡΟΣγειώνονται».

Και αυτό γιατί, πολύ απλά η πράσινη μπάλα «κερδίζει», ενώ η κόκκινη «κοστίζει». Ένα τεράστιο hit παγκοσμίως με ένταση, δράση, συγκίνηση, καρδιοχτύπι και παίκτες με ξεχωριστό background story, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Είναι ένας συνδυασμός γνώσεων τύχης και καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο μελών της ομάδας που παίρνει μέρος. Λίγη τύχη, λίγη παραπάνω ικανότητα και πολλά λεφτά περιγράφουν με λίγες λέξεις το “The Wall”.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ:
Κλείσιμο
Σε κάθε επεισόδιο παίρνει μέρος μία ομάδα δύο ατόμων. Τα άτομα συνδέονται μεταξύ τους με οποιοδήποτε είδος σχέσης (φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, συνάδελφοι, συμφοιτητές, σύζυγοι κ.ά).
Βασικό στοιχείο, το background story της ομάδας των δύο. Είναι άνθρωποι που τους ενώνουν πολλά και ξεχωρίζουν με τις πράξεις τους. Πρόκειται για άτομα που αντιμετωπίζουν τη ζωή και τα προβλήματά της - μικρά ή μεγάλα - με θάρρος, χιούμορ και θετική ενέργεια.

Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ:
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι πάντα με το ζευγάρι ενάντια στον «Τοίχο». Τους δίνει κουράγιο και δύναμη, τους παρηγορεί όταν χάνουν μεγάλα ποσά ή όταν δεν κερδίζουν το μέγιστο δυνατό. Και φυσικά πανηγυρίζει μαζί τους στην επιτυχία τους.

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ:
Μία επιβλητική κατασκευή led video, είναι ο τοίχος που είναι και το βασικό στοιχείο του σκηνικού. Από τον «Τοίχο» πέφτουν μπάλες που οδηγούνται σε υποδοχές, που αντιστοιχούν σε διαφορετικά ποσά.


04



ΔΟΜΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:

1ος Γύρος: Ελεύθερη Πτώση:

Το ζευγάρι απαντάει από κοινού σε 5 ερωτήσεις. Οι μπάλες πέφτουν από οποιοδήποτε σημείο του «Τοίχου» και πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση πριν φτάσουν στις υποδοχές. Αν έχουν απαντήσει σωστά, οι μπάλες γίνονται πράσινες και τα ποσά αθροίζονται στο συνολικό ποσό. Αν έχουν απαντήσει λάθος, οι μπάλες γίνονται κόκκινες και τα ποσά αφαιρούνται. Για να προκριθεί στον επόμενο γύρο, το ζευγάρι πρέπει να έχει κερδίσει κάποιο ποσό σε αυτό το γύρο έστω και μικρό. Το ποσό που κερδίζει «κλειδώνει» και είναι το ελάχιστο που θα κερδίσει το ζευγάρι με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.


2ος & 3ος Γύρος:

Το ένα μέλος του ζευγαριού πηγαίνει σε χώρο απομονωμένο από το υπόλοιπο σκηνικό. Μόνη του υποχρέωση, να απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις. Δεν έχει καμία εικόνα πως εξελίσσεται το παιχνίδι, ούτε αν έχει απαντήσει σωστά ούτε τι ποσά κερδίζουν με τις σωστές απαντήσεις, ούτε τι χάνουν με τις λάθος.

Το άλλο μέλος του ζευγαριού επιφορτίζεται να προκαλέσει την τύχη, μιας και σε αυτούς τους δύο γύρους είναι αυτό που αποφασίζει από που θα πέσουν οι μπάλες και κατά συνέπεια που είναι πιθανό να οδηγηθούν.
Λίγο πριν το τέλος του 3ου γύρου, το μέλος του ζευγαριού που είναι απομονωμένο καλείται να αποδεχθεί αν θα φύγουν με το ελάχιστο εγγυημένο ποσό από τον 1ο γύρο, ή αν ρισκάρει, μη γνωρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή (αν έχουν κερδίσει δηλαδή μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσό από αυτό που έχουν κλειδώσει) να αποφασίσει να μην αποδεχτεί το ελάχιστο εγγυημένο ποσό.


Η απόφαση του ανακοινώνεται στον συμπαίκτη του, με την ολοκλήρωση του 3ου γύρου, μπροστά σε όλο το κοινό στο πλατό και στους τηλεθεατές.


The Wall: Έρχεται την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 21:00 και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στον ΑΝΤ1.

03
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης