Δημήτρης Κοργιαλάς: Για πολλές μέρες δεν ξέραμε αν θα φύγουμε από το νοσοκομείο τρεις ή δυο

Δημήτρης Κοργιαλάς: Για πολλές μέρες δεν ξέραμε αν θα φύγουμε από το νοσοκομείο τρεις ή δυο

«Όλα καλά τώρα. Μην τύχει σε κανέναν αυτό που ζήσαμε εμείς», είπε ο τραγουδιστής για τον εφιάλτη που έζησε με την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε ο γιος του

korgialas_main01
Για τον εφιάλτη που έζησε με το γιο του Θανάση μίλησε στην κάμερα του Happy Day ο Δημήτρης Κοργιαλιάς. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε αρχικά στη λάθος διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας αλλά και στις εφιαλτικές ώρες που πέρασαν τόσο μέχρι να φτάσουν στο Παίδων όσο και τις 15 δραματικές  μέρες στην εντατική που έζησαν, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του παιδιού:

«Ο μικρός χτύπησε το κουτελάκι του λίγο…. Μια μικρή αμυχή. Πήρε ένα μικρόβιο. Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν πως ήταν τσιμπήματα από κουνούπια!  Πηγαίνοντας σπίτι γινόταν χειρότερα. Την επόμενη ημέρα είχαν κλείσει και τα δυο του μάτια, ήταν κατακόκκινο, είχε πυρετό. Πήγαμε και σε άλλο γιατρό και μας είπε να πάμε Αθήνα. Πηγαίνοντας στην Αθήνα, ξαφνικά το μωρό ήταν πάνω στα χέρια μου και λιποθυμούσε, δεν μπορείς να φανταστείς την εικόνα! Δεν ήξερες αν προλαβαίνεις να πας Αθήνα. Λέω στη Φωτεινή σταμάτα και ζήτα βοήθεια από την αστυνομία. Toυς ακολουθήσαμε και μας έφεραν σφαίρα στην Αθήνα, χίλια ευχαριστώ! Το παιδί το έβαλαν αμέσως σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Από το σκίσιμο που είχε το μωρό κόλλησε σταφυλόκοκκο… Ήμασταν στη φάση τι γίνεται για πολλές μέρες, αν θα φύγουμε από το νοσοκομείο τρεις ή δυο… Όλα καλά τώρα. Μην τύχει σε κανέναν αυτό που ζήσαμε εμείς».

Δημήτρης Κοργιαλάς: "Για πολλές μέρες δεν ξέραμε αν θα φύγουμε από το νοσοκομείο τρεις ή δυο"!


Χθες η Φωτεινή Ψυχίδου είχε γράφει στο προφίλ της στο facebook για την περιπέτειά τους: «Μια λάθος διάγνωση από το νοσοκομείο Καλαμάτας ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μια μεγάλη περιπέτεια…Ευχαριστούμε πολύ την αστυνομία και τους φάρους της που μας άνοιξαν τον δρόμο τη Δεύτερα του Πάσχα και μας έφεραν εγκαίρως στην Αθήνα, τους ιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και μας έσωσαν τη ζωή, το νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα τους και τέλος τους συναδέλφους για τη διακριτικότητα τους…τέλος καλό όλα καλά…ο Θανασάκης γύρισε σπίτι…και χαμογελά»!!!



Κλείσιμο
Κεντρική φωτογραφία: NDP
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης