Η Ελένη Μενεγάκη και η Ναταλία Γερμανού διεκδικούν το ίδιο πρόσωπο

Η Ελένη Μενεγάκη και η Ναταλία Γερμανού διεκδικούν το ίδιο πρόσωπο

Οι δύο παρουσιάστριες θέλουν την Εβελίνα Νικόλιζα στο πάνελ της εκπομπής τους για την επόμενη σεζόν

Menegaki-Germanou
H Εβελίνα Νικόλιζα με την συμμετοχή της σε μουσικό τάλεντ σόου έχει γίνει πολύ δημοφιλής. Εκτός από ωραία φωνή και μετά τη δραματική απώλεια κιλών η όμορφη κόρη της Μπέσυς Αργυράκη βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεπτικές εκπομπές για την επόμενη σεζόν.

Μια από τις παρουσιάστριες που την διεκδικούν είναι η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της οποίας έχει εμφανιστεί αρκετές φορές σαν καλεσμένη.

Η παρουσιάστρια από την πλευρά της πραγματοποιεί τα δικά της live castings κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Η Εβελίνα όμως είναι αρκετά δημοφιλής καθώς τη θέλει και η Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», στο Epsilon και τη Ναταλία αρέσει πολύ το συγκεκριμένο πρόσωπο.



«Επειδή η Ναταλία δεν θέλει να κάνει live δοκιμαστικά, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, λέει κάτσε να τον προσεγγίσω με ένα μήνυμα στο Facebook», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Μάλιστα φρόντισε να διευκρινίσει πως η παρουσιάστρια επιλέγει να φτιάξει την ομάδα της, χωρίς να είναι βέβαιο το τηλεοπτικό της μέλλον στο συγκεκριμένο σταθμό.

Δείτε το βίντεο με όσα αναφέρθηκαν on air.

Peoplegreece.com: Νικόλιζα Μενεγάκη Γερμανού
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης