Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έτοιμο το video clip για τα «Δεύτερα κλειδιά»

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έτοιμο το video clip για τα «Δεύτερα κλειδιά»

Το νέο τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη, σε μουσική Γιώργου Καραδήμου και στίχους Sunny Μπαλτζή, μόλις απέκτησε εικόνα

Eleonora-Zouganeli
Το τραγούδι μιλάει για τη δύναμη που έχει η φιλία σε μια δύσκολη στιγμή, όπως ένας χωρισμός γεμάτος πόνο.

Στο βίντεο κλιπ, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδύεται μια γυναίκα η οποία μόλις χώρισε από τον σύντροφό της. Η τραγουδίστρια μπαίνει κλαίγοντας σε ένα ταξί, στέλνει μήνυμα στην κολλητή της ότι δεν είναι καλά, ενώ μέσα στον βαρύ συναισθηματικό της κόσμο δεν έχει δώσει σημασία στον ερχομό ενός άντρα ο οποίος μόλις έκατσε στη δίπλα θέση. Ο άντρας, βλέποντάς την να κλαίει, της προσφέρει ένα χαρτομάντηλο, ενώ η Ελεωνόρα τον ευχαριστεί και στη συνέχεια τους βλέπουμε να κάνουν βόλτα σε ένα πάρκο. Παράλληλα, η φίλη της τραγουδίστριας προσπαθεί να βρει την Ελεωνόρα η οποία δεν έχει πλέον μπαταρία στο κινητό της, ενώ η πρωταγωνίστρια αποφασίζει να πάει με τον γοητευτικό άντρα για μια μπύρα, με εμφανώς αλλαγμένη διάθεση, με την φίλη της να την ψάχνει καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο κλιπ.


Η ιστορία αυτή διακόπτεται ξαφνικά, και βλέπουμε την πρωταγωνίστρια μόνη της στο ταξί, όπως ήταν στην αρχή, να ξυπνάει από τη φωνή του ταξιτζή. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία, συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει τα κλειδιά της, ενώ πλησιάζοντας προς την πόρτα σηκώνει το βλέμμα της και βλέπει έκπληκτη τα κλειδιά της πάνω στην κλειδαρότρυπα. Η κολλητή της είχε φροντίσει ήδη να μπει σπίτι με τα «Δεύτερα Κλειδιά» που της είχε δώσει.


Τη σκηνοθεσία στο βίντεο κλιπ ανέλαβε ο Βαγγέλης Καλαϊτζής.

Πρωταγωνιστούν: Ντένης Μακρής, Μαριάννα Μασμανίδου

Συμμετέχουν φιλικά: Μαρίνα Βαλλιάνου, Αλεξάνδρα Βελέντζα, Ιωάννα Γκιότσα, Νικόλαος Γκιώνης, Στέργιος Γραφάκης, Πέτρος Δουμουσιάρης, Στυλιανός Κατωπόδης, Ιωάννα Καφέγια, Ελευθερία Κοπέλλη, Γεώργιος Κωνσταντινίδης, Χριστίνα Κυριάκου, Φανή Μανίκα, Μαρία Μελαμπιανάκη, Γεώργιος Ντίνας, Έλενα Πατρωνίδου, Μαργαρίτα Πατσαούρα, Ανδρέας Ρεμούντας, Ευαγγελία Σιμάτου, Νικόλαος Στάμος, Δόξα Σταυρακάκη, Αντώνης Τσιστράκης, Αικατερίνη Χανιωτάκη, Λώλης Χαρίσης.



Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο: 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης