Μάγκυ Ταμπακάκη: Η επόμενη μέρα και η πρώτη ανάρτηση στα social media

Μάγκυ Ταμπακάκη: Η επόμενη μέρα και η πρώτη ανάρτηση στα social media

Ποιους κάρφωσε, τι γεύση της άφησαν οι κριτές, τι χαρακτήρας είναι και άλλα πολλά αποκάλυψε η παίκτρια που αποχώρησε χθες από το Master Chef

magki-tampakaki-koukou
Η Μάγκυ Ταμπακάκη ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του Master Chef όμως οι κριτές αποφάσισαν χθες την αποχώρησή της. Η ίδια η παίκτρια από το ξεκίνημά της είχε διακριθεί μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής. Η οικειοθελής αποχώρηση εξαιτίας κάποιου θέματος που είχε με το παιδί της, η επεισοδιακή επιστροφή, οι συμπαίκτες της και η κριτική που της ασκήθηκε, τα σχόλια ότι ήταν επαγγελματίας μαγείρισσα και το είχε κρύψει είναι μερικά από αυτά που έχουν γραφτεί και ειπωθεί για εκείνη.

Ακόμα και η χθεσινή της αποχώρηση προκάλεσε αίσθηση καθώς χαρακτηρίστηκε από αμηχανία. Η Μάγκυ μια μέρα μετά βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και απάντησε σε όλα όσα της καταλογίζουν αλλά και στο γεγονός ότι ξαφνιάστηκε που αποχώρησε τόσο γρήγορα από το παιχνίδι καθώς πίστευε ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό και θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Η Μάγκυ -με νέο λουκ μιας και έβαψε τα μαλλιά της ξανθά- για ακόμα μια φορά ήταν αποκαλυπτική και αιχμηρή κυρίως για κάποιους από τους συμπαίκτες της στο MasterChef.
Η μαγείρισσα αναφέρθηκε εκτενώς στην οικειοθελή της αποχώρηση αλλά και στην απόφασή της να επιστρέψει:

«Ήταν λάθος να χρησιμοποιήσω την λέξη “δίλημμα” για το παιδί μου. Δεν μπορώ να θέσω ως δίλημμα το παιδί μου, εννοείται! Δεν ήταν κάποιο πρόβλημα άλυτο, αλλά έπρεπε να είμαι δίπλα του και έπρεπε να φύγω. Και το θέμα λύθηκε κατευθείαν, γιατί, όταν γυρίζει η μαμά στο σπίτι, είναι όλα πιο εύκολα και διευκολύνει και τον μπαμπά. Ο σύζυγός μου στάθηκε δίπλα μου σε όλα… Το “δίλημμα” ήταν λάθος μου», είπε χαρακτηριστικά ενώ απέδωσε σε αντιπάθεια την αρνητική αντίδραση κάποιων συμπαικτών της όταν επέστρεψε.

Κλείσιμο
Peoplegreece.com - Η Μάγκυ Ταμπακάκη για τους συμπαίκτες της στο MasterChef


Μιλώντας για την ψηφοφορία που την είδαμε να εκρήγνυται, εξιστόρησε πως εκείνη κοιμόταν όταν ο Βασίλης Χατζόπουλος την ξύπνησε και της είπε να ετοιμάσει την βαλίτσα της γιατί αποφάσισα να αλλάξουν τον τρόπο που θα ψήφιζαν. Όταν εκείνη κατέβηκε στο σαλόνι για να συζητήσουν όλοι μαζί, της πρότειναν να ψηφίσει τον Τιμολέοντα προκειμένου να μην βγει εκείνη στον τάκο. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε, ούτε από ποιον δρομολογήθηκε… Αλλά σε αυτό το παιχνίδι, όλα είναι πιθανά», πρόσθεσε.

Peoplegreece.com - Μάγκυ Ταμπακάκη: γιατί χαιρέτησε ψυχρά τους κριτές του MasterChef


Τέλος, σχολιάζοντας την «παγωμένη» της αντίδραση προς τους κριτές όταν αποχώρησε, αλλά και το ότι στο γράμμα της απευθυνόταν μόνο στον Τιμολέοντα, τόνισε πως «εκείνη τη στιγμή ήμουν άδεια, δεν ήξερα τι να κάνω, φάνηκε από τον τρόπο που χαιρέτησα τους κριτές. Ήθελα να φύγω τρέχοντας, δεν ήξερα τι να κάνω, δεν σκεφτόμουν καθόλου καθαρά! Δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα ότι έπρεπε να τους χαιρετήσω. Ακούγεται άσχημο, αλλά ήμουν χάλια. Γενικότερα, δεν μπορώ να κάνω ψέματα ότι είμαι καλή, “σας αγαπώ όλους θα βρεθούμε έξω”, όταν δεν μου βγαίνει εκείνη τη στιγμή. Είναι δύσκολο να υποκριθώ! Μπορεί να βγαίνει κακό στον κόσμο, αλλά, όποιος με ξέρει, ξέρει αν είμαι καλός ή κακός άνθρωπος».

Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την αποχώρηση
Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μαγειρικής η Μάγκυ Ταμπακάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.
Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία της και στη λεζάντα έγραψε: «Ενα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει αλλά το όνειρο συνεχίζεται! #ilovemyhaters #masterchefgr #followyourdreams #behonest #bereal” ».

Ενα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει αλλά το όνειρο συνεχίζεται! #ilovemyhaters #masterchefgr #followyourdreams #behonest #bereal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαγκυ Ταμπακάκη (@maggie_tampakaki) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης