Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι επιστρέφουν- Ο νέος ρόλος έκπληξη και οι guests

Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι επιστρέφουν- Ο νέος ρόλος έκπληξη και οι guests

Μετά την πρώτη επιτυχημένη προβολή των «Δέκα Μικρών Μήτσων», ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το 2ο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου, στις 21:00

08
Η Μάνα συνεχίζει να γκρινιάζει στα εγγόνια για την περίεργη μυρωδιά που βγάζουν τα φυτά στο σαλόνι της, ενώ εμφανίζεται ο σύζυγος της (Κώστας Βουτσάς) ο οποίος προσπαθεί να την πείσει ότι βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία για να κάνουν παιδί. Παράλληλα επιστρέφει η κόρης της από την Ταϊλάνδη μαζί με τη νέα της σύντροφο Όσλο (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) .

Ο Φευγουλέας κάνει το τραπέζι σε έναν αναρχικό που έχουν συλλάβει στο τμήμα (Σταύρος Σβήγκος) με σκοπό να τον ανακρίνει, όμως μια έκπληξη τον περιμένει σχετικά με κάποια πράγματα που μπορεί να τους συνδέουν.

Οι Βλάχοι συνεχίζουν να αυτοσαρκάζονται για την κακή οικονομική τους κατάσταση και αποφασίζουν τα το ρίξουν λίγο έξω.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στους Γέρους. Η Γριά αποκαλύπτει στον Γέρο τον «ειδικό» της ρόλο στο σκάνδαλο Novartis και οραματίζεται να φτιάξει το επόμενο ριάλιτι, το Survivor για γέρους.

Ο Ισοβίτης κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του σε αυτό το επεισόδιο με τον συγκρατούμενο του (Σωτήρη Καλυβάτση), σχολιάζοντας την ελληνική πραγματικότητα με τον δικό τους τρόπο.

Η Πλούσια συνεχίζει να περνάει δύσκολες στιγμές αφού πέρα από το γεγονός ότι πρέπει να ανέχεται μία αριστερή κυβέρνηση, ξεκινάει τα μαθήματα φτώχειας από την Ελενίτσα και μαθαίνει πώς είναι να περνάς τον μήνα με 500 ευρώ.

Κλείσιμο
Ο Τζίμης προσπαθεί να εκπαιδεύσει τον Κερατσινιώτη πως να φέρεται σαν σωστός φλώρος και πάει σε πόλεμο τάξεων την στιγμή που ο έρωτας (Τζένη Θεωνά) του χτυπάει την πόρτα.

Στο Κομμωτήριο ανάμεσα στις βούρτσες και τα σχόλια για την ελληνική showbiz ο έρωτας του αδερφού του Βασιλάκη (Δημήτρη Μακαλιά) για τον Ντίμη έχει αρχίσει να εκδηλώνεται για τα καλά ενώ μια πελάτισσα έκπληξη κάνει την εμφάνισή της (Σοφία Φιλιππίδου).

Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν τις χαλαρές φιλοσοφικές τους συζητήσεις γύρω στο γνωστό μοτίβο, ποδόσφαιρο-γυναίκες-μάνα.

Ο Υπαλληλάκος έχει μια ιδιαίτερη «συνάντηση» με κάποιον που μας γυρίζει τη μνήμη πίσω στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Ίσως όμως όχι και τόσο πίσω τελικά... Στους δύο ρόλους ο Λάκης Λαζόπουλος, σ’ ένα νέο χαρακτήρα έκπληξη....

Ο Μούτσος με τον Σκαραβαίο συνεχίζουν τα κορναρίσματα και κάνουν business plan για νέες επιχειρήσεις, ενώ ο Γύφτος σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό του πάντοτε τρόπο.


05
09
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης