Πολύ πιθανό να ξαναδούμε στη μικρή οθόνη το «Καφέ της Χαράς»

Πολύ πιθανό να ξαναδούμε στη μικρή οθόνη το «Καφέ της Χαράς»

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι πράγματι έχει γίνει συζήτηση για το σίκουελ της πετυχημένης σειράς αλλά απέφυγε να πει περισσότερα

Coffee_of_Hara
Ο Χάρης Ρώμας, σε συνέντευξη που έδωσε για το Down Town Κύπρου μίλησε, μεταξύ άλλων για τη φήμη που ακούγεται πολύ έντονα τον τελευταίο και θέλει την πολύ επιτυχημένη του σειρά «Καφέ της Χαράς», να επιστρέφει στην τηλεόραση, 15 σχεδόν χρόνια μετά την πρεμιέρα της.

Δεν απορρίπτετε, δηλαδή, τις φήμες επιστροφής του «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1.
Πράγματι έγινε συζήτηση για το σίκουελ του «Καφέ της χαράς». Αυτό μόνο μπορώ να αποκαλύψω, αν και δεν μου αρέσει να μιλώ για υποθετικές δουλειές. Ποτέ δεν θα το αποκάλυπτα. Μάλιστα, έχω απαγορεύσει στους στενούς συνεργάτες μου να μιλάνε γι’ αυτό το θέμα.

Γιατί; Είστε προληπτικός;
Ναι, είμαι προληπτικός. Δεν μου αρέσει να δημιουργείται ένα κλίμα και μία ενέργεια που δεν ξέρεις αν θα είναι θετική ή όχι.

Κλείσιμο
Παρόλα αυτά, όμως, θα κάνατε μια δουλειά μόνο και μόνο για τα χρήματα;
Δεν το αποκλείω. Γιατί ο Αισχύλος έχει πει το ακαταμάχητο: «Η ανάγκη της επιβίωσης είναι πολύ πιο ισχυρή από την τέχνη». Το σέβομαι αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν έχω τέτοιου είδους ανάγκη επιβίωσης. Σίγουρα προσπαθώ να υπάρχει κι ένα καλλιτεχνικό κίνητρο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης