Survivor: Στο ίδιο έργο τηλεθεατές

servaivor_servaivor

Οι Μαχητές θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και η Δαλάκα με τον Αγόρου τα σύμβολα και το γλυκό έπαθλο σε μία εβδομάδα που ολοκληρώνεται δίχως ασυλίες και αποχωρήσεις

Τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα και οι δύο ομάδες των Survivors ανασυντάσσονται ενόψει του αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία.
Survivor | Έπαθλο επικοινωνίας | 12/04/2018


Στους Μαχητές, όσο δεν αγωνίζεται η Ροδάνθη τόσο μιλάει στις κάμερες. Όχι ότι λέει και κάτι σπουδαίο αλλά κάτι να κινείται. Στην συζήτηση των Μαχητών θα ακουστούν και κάποιες αιχμές για τους Διάσημους.

Ο Χάρης θα πει πως πλέον οι αντίπαλοι «καβάλησαν το καλάμι», «πήραν ψηλά τον αμανέ» και άλλα παρόμοια.

Στους Διάσημους, μόνιμο πλέον πρόβλημα είναι ο Σώζων ο οποίος βγάζει από τα λιγοστά ρούχα τους όσους έμειναν στην ομάδα. Πάει και χώνεται στα κορίτσια που ανοίγουν καρύδες, ακούει την κατσάδα από την Δαλάκα και αποχωρεί ταπεινωμένος. Φέρτε πίσω τον «σφάχτη της καρύδας», τον Σπαλιάρα τον αξεπέραστο. Και μόλις απομακρύνεται αυτές τον φωνάζουν! Θα μας τρελάνουν, Χριστέ μου οι ιμιτασιόν Δομινικανοί. Ο Σώζων όμως το βιολί του.

Εκεί, να τις κατηγορεί ότι δεν κάνουν τίποτα. «Ο Σώζων είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας» θα πει η Δαλάκα. Αχ, κορίτσι μου…

Η Φελίσια θα αποθεώσει τον Νάσο. Ο όμορφος, ο γοητευτικός, ο μορφωμένος, ο υπέροχος. Κάτω τα χέρια από τον Παπαργυρόπουλο, ανήκει στον λαό του. Ακόμη και ο Αγόρου θα μιλήσει εγκωμιαστικά. Εμείς όχι απλά συμφωνούμε, αλλά επαυξάνουμε λέγοντας πως τουλάχιστον για φέτος η θεότητα του παιχνιδιού είναι ο γίγαντας Νάσος.

Και νάτος πάλι ο Σώζων μπροστά στην αγαπημένη του κάμερα να θάβει στους συμπαίκτες του. Οι Μαχητές είναι καλύτεροι άνθρωποι, οι Διάσημοι είναι εγκλωβισμένοι στην εικόνα τους και φυσικά τα περισσότερα βέλη θα τα δεχτεί ο Κρητικός. Ο Σώζων του χρεώνει αυταρέσκεια και έπαρση κι εμείς κάνουμε τον σταυρό μας. Πώς θα γλυτώσουμε από όλο αυτό;

Μιλάει ακατάπαυστα, μιλάει με μίσος, κουτσομπολεύει τους πάντες, είναι ξερόλας, είναι κουραστικός, γιατί Ατζουνοπαραγωγοί μας το κάνετε αυτό; Γιατί; Τι αμαρτίες πληρώνουμε;

Στη συνέχεια έχουμε την επιστροφή της Μελίνας η οποία είναι σαφώς καλύτερα και δείχνει και πολύ χαρούμενη. Σιδερένια. Δεν κρατιέται βέβαια το κορίτσι, ανυπομονεί να αγωνιστεί.

Αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία

Ο Τανιμανίδαρος περιμένει τις δύο ομάδες στην παραλία όπου θα διεξαχθεί το αγώνισμα. Ένα ολόκληρο γράμμα θα διαβάσουν οι νικητές από τις οικογένειές τους. Ολοι δηλώνουν αποφασισμένοι να το διεκδικήσουν. Επιπλέον προμήθειες και συγκεκριμένα ένα κιλό φακές θα πάρει η ομάδα που θα νικήσει.

Ο Τσεπάνης θα αντιμετωπίσει τον Σώζοντα στο πρώτο ματσάρισμα.

Ο Κωνσταντίνος θα κερδίσει στον στόχο τον Σώζοντα ο οποίος δεν τα καταφέρνει. 1 -0 το σκορ για τους Μαχητές.

Στέλιος εναντίον Χάρη στο επόμενο. Πολύ δυνατός ο Χάρης στις κορίνες και θα κάνει εύκολα το 2 -0 για την ομάδα των Μαχητών.

Ντάρια και Δαλάκα ακολουθούν. Ο στίβος μάχης είναι πολύ συνηθισμένος, ίδιος με αυτόν που βλέπουμε συνήθως. Πολύ εύστοχη η Ντάρια αλλά η Δαλάκα θα το παλέψει και θα τα καταφέρει μειώνοντας για τους Διάσημους σε 2 -1.

Νάσος και Νικόλας είναι οι επόμενοι παίκτες. Ισοδύναμοι στη διαδρομή οι δύο παίκτες θα αναμετρηθούν στον στόχο. Ο Νάσος θα πάρει τη νίκη και θα ισοφαρίσει σε 2 – 2 για τους Διάσημους.

Μουρούτσος και Ηλίας για τον τρίτο πόντο. Ο Ηλίας πολύ δυνατός θα κερδίσει και το σκορ θα γίνει 3 – 2 υπέρ των Μαχητών.

Ο Ηλίας είναι πολύ ήρεμος και σταθερά δυνατός παίκτης που συνδυάζει και ταχύτητα και δύναμη και ευστοχία.
Φελίσια και Εύη μπαίνουν στην αρένα. Οι δύο παίκτριες καθυστερούν πολύ στον στόχο και τελικά με απόσταση δευτερολέπτων θα πάρει τον πόντο η Φελίσια και θα κάνει το 4 – 2 για τους Μαχητές.
Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Φελίσια | 12/04/2018
Επόμενοι παίκτες είναι ο Πάνος και ο Τσίλης. Εξαιρετικός ο Πάνος στον στόχο με τις κορίνες θα κερδίσει και θα κάνει το 5 – 2 για την ομάδα του και μάλιστα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες των Διασήμων όπως είναι ο Τσίλης.
Ο Νάσος αντιμέτωπος με τον Ηλία στο πρώτο από τα νέα ματσαρίσματα.

Οι δύο ψηλοί φτάνουν μαζί στον τερματισμό. Ο Ηλίας όμως θα είναι αυτός που θα ευστοχήσει πιο γρήγορα και το σκορ πλέον γίνεται 6 -2 για τους Μαχητές.

Κοντεύει να γίνει πιο βαρετό κι από το «Nomads» το αποψινό με έναν αστείο στίβο μάχης και έναν στόχο λούνα παρκ.
Ροδάνθη και Δαλάκα ξεκινούν για το επόμενο. Η Δαλάκα φτάνει πρώτη και με διαφορά στον τερματισμό. Είναι πολύ καλή στις κορίνες. Πολύ εύκολα η Κατερίνα μειώνει σε 6 – 3 για τους Διάσημους.

Τσίλης και Νικόλας. Ο Αγόρου είναι πολύ γρήγορος και εύστοχος και θα πάρει τη νίκη. 7 -3 μπροστά οι Μαχητές. Αντε, παιδιά, νυστάξαμε…

Μιχάλη εναντίον Κωνσταντίνου με τον Αγόρου στα ηχητικά εφέ. Γλυτώσαμε από τον Σώζοντα, μπλέξαμε με δαύτον τον φωνακλά. Αλλά τούτος είναι χαριτωμένος τουλάχιστον.

Ο Μιχάλης εντωμεταξύ μειώνει σε 7 – 4 για τους Διάσημους οι οποίοι όμως με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν δείχνουν και τόσο δυνατοί.

Εύη και Ντάρια αναμετρώνται στον στίβο μάχης – χλαπάτσα. Κερδίζει η Ντάρια. Οι Μαχητές προηγούνται με 7 -4.
Επόμενοι ο Σώζων και ο Χάρης. Οι Διάσημοι θα ηττηθούν και πάλι και το σκορ γίνεται 9 – 4.

Στον πιο κρίσιμο πόντο θα αναμετρηθούν ο Στέλιος και ο Πάνος. Το παιχνίδι θα τελειώσει με τους Μαχητές να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας με σκορ 10 – 4.

Ο Αγόρου πλέον επιστρέφει στον παλιό καλό εαυτό του, ξεδιπλώνει τον λοκατζή που κρύβει μέσα του. Μέχρι και «ηθικόν ακμαιότατον» θα φωνάξουν οι καρυδοσφάχτες, μη χειρότερα… Αυτούς αν τους στείλεις στον πόλεμο τι θα φωνάζουν;

Στην κουβέντα που θα ακολουθήσει ο Χάρης θα είναι σκέτη απόλαυση καθώς θα πει πως το στυλ που υιοθέτησε στο πέταγμα του ξύλου το θυμήθηκε από το πέταγμα του ιστού του Σπάιντερμαν. Καλός ο παίκτης.

Οσο μιλάει ο Κρητικός για την απώλεια του επάθλου με τρόπο γλαφυρό ο Σώζων ξινίζει τα μούτρα σαν να έφαγε χαλασμένη καρύδα. Πόσο κακό.
Survivor | Στέλιος Κρητικός vs Πάνος | 12/04/2018


Οι Μαχητές θα διαβάσουν γράμματα από τις οικογένειές τους και κυρίως από τους γονείς τους. Συγκρατημένες συναισθηματικά οι επιστολές καθώς η απόσταση πρέπει να ληφθεί υπόψη και να μην πιεστούν ψυχολογικά οι παίκτες. Η πιο συγκινητική στιγμή είναι αυτή που ο Χάρης θα διαβάσει το γράμμα της γυναίκας του και τα κλάματα της Βιργινίας…
Στην παραλία των Διασήμων ο Τζέρυ ο πόντικας κάνει δυναμική επανεμφάνιση.

Όμως αυτό που συζητιέται έντονα είναι η ψυχολογική κατάσταση της Ολγας η οποία επιδεινώνεται. Η Δαλάκα θα μιλήσει στην κάμερα και θα αποκαλύψει πως δεν είναι καλά. Θα το επιβεβαιώσει και η Εύη. Η Ολγα δεν είναι καλά, δεν είναι καθόλου καλά…

Ο Σώζων γκρινιάζει. Πρωτότυπο…

Ο αγώνας των συμβόλων

Εκτός από το πολυπόθητο για τους παίκτες, σύμβολο, το έπαθλο στο αγώνισμα είναι τούρτα σοκολάτα – βανίλια και μάλιστα ο νικητής θα επιλέξει και ποιους θα κεράσει.

Ο στίβος μάχης είναι αρκετά απαιτητικός και πιο συναρπαστικός σε σχέση με όσα είδαμε νωρίτερα. Όμως δυστυχώς θα πρέπει να πούμε για μία ακόμη φορά πως το φετινό Survivor σε κάνει να νοσταλγείς το περσινό. Και όλους τους παίκτες που πέρυσι τέτοιον καιρό είχαν ήδη δημιουργήσει ένα διαφορετικό κλίμα, είχαν μαγνητίσει τα τηλεοπτικά πλήθη και φυσικά είχαν κάνει τεράστια επιτυχία. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το ριάλιτι είναι «σούπα» και ήδη προκαλεί πολλά ερωτηματικά η οικειοθελής αποχώρηση παικτών για ψυχολογικούς λόγους που πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις…

Χάρης και Νικόλας θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό των ανδρών. Ο Νικόλας Αγόρου θα είναι ο νικητής και θα κερδίσει το πρώτο το σύμβολο.
Survivor | Χάρης vs Νικόλας | 12/04/2018


Στον τελικό των γυναικών θα βρεθούν αντιμέτωπες η Δαλάκα και η Φελίσια. Νικήτρια θα αναδειχθεί η Δαλάκα η οποία κερδίζει το δεύτερο σύμβολό της.

Η Κατερίνα επιλέγει να κεράσει τούρτα την Ολγα και την Εύη ενώ ο Αγόρου θα επιλέξει τον Χάρη και τη Ντάρια. Με τα επιχειρήματά του ο Νικόλας γίνεται πολύ συμπαθής. Είναι μορφή ο «Ποιοι είμαστε, εμείς είμαστε». Αγόραρος ο Αγόρου. Ο οποίος δε φτάνει που θα τη φάει αμάσητη την τούρτα, κάνει και το καθιερωμένο γλείψιμο στο πιάτο παρασύροντας και τη Ντάρια.

Ραντεβού την Κυριακή, τηλεθεατάρες. Να ξέρετε ότι στο επεισόδιο που θα δούμε θα υπάρχουν εκπλήξεις, όχι ευχάριστες…

Δείτε βίντεο από το επεισόδιο

Survivor | Άσχημη ψυχολογία για την Όλγα Φαρμάκη  | 12/04/2018

Survivor | Μαχητές: θα ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά την Όλγα και τον Νάσο | 12/04/2018
Survivor | Σώζων-Κατερίνα Δαλάκα: Ένταση για τις καρύδες  | 12/04/2018
Survivor | Αλαζονεία για τους Διάσημους | 12/04/2018

ΣΧΟΛΙΑ (25)

τελειωμενος

αυτός ο Σκάι δεν έχει αφήσει τηλεσκουπιδι για να μη μας πασάρει. απορώ με το 30/ τηλεθέαση αυτών που βλέπουν αυτά τα σκουπίδια.

Αντρέας

Αποχωρεί οικιοθελώς η Όλγα στο επεισόδιο της Κυριακής απο τι ακούγεται

παλαιστρε προχωρα

χαιρομαι για τον τρελο-σωζοντα που ξεσκεπαζει τον κρητικο. ο τυπος δεν ειναι τιμιος, ειναι ενας χανταμπακης updated. οσο για τη φαρμακη, ενταξει αν ζοριζεται ας φυγει. κι αλλοι εφυγαν. αυτα τα τραβατε με κ ας κλαιω δεν ειναι καθολου αξιοπρεπη.

Η επικοινωνία έχει καταλήξει δραμα

Ωραίες συμβουλές έδωσαν οι γονείς της Ροδάνθης. Χαίρονται που τα βγάζει όλα πέρα μόνη της κ τους γράφει Κανονικά κ δεν της προτείνουν αφού παίζει μια στο τόσο τουλάχιστον να στρωθεί στις δουλειές για το ευχαριστώ στους συμπαίκτες της που την ταιζουν. Ο Χάρης όλο αγάπες κ κλαψα για την οικογένεια του λες κ τον υποχρέωσαν να πάει στο στρατό να πολεμήσει. Η Βιργινία λατρεύει τον μπαμπάκούλη της λες κ δεν την γέννησε μάνα. Πολύ σαχλαμάρες έχουν καταντήσει όλοι οι παλιοί. Ευτυχώς που μπήκαν οι καινουργοι κ ανανεώθηκε το παιχνίδι.

Βαλεντίνη

Ο Σώζων , του Σωζοντος ,τον Σωζοντα , ω Σώζων !!!!. Η Δαλακα τον επέλεξε , είναι γρήγορος , αλλά άστοχος. Ο Πάνος τα συνδιάζει όλα.. !! Πάντως στους μαχητές υπάρχουν πολλά σιχαματα , βλέπε Αγόρου , και δύο ψηλες ξανθιές. Στους διάσημους υπάρχουν καλύτερα στοιχεία , πλην Μουρούτσου και Κρητικού τελευταία......

@

Εφόσον της Δαλάκα δεν της αρέσει να τη διακόπτουν όταν ξεκινάει μία εργασία, γιατί μόλις είδε την πρώτη δυσκολία φώναξε τον Σώζοντα, που λίγες στιγμές νωρίτερα έκραζε; Τρεις μήνες που άνοιγε όπως τόνισε καρύδες δεν της έτυχε καμία σάπια; Καλός μ.....ς κι αυτός, που μόλις τον φώναξε, έτρεξε. Εγώ θα της επέστρεφα το νόμισμα, λέγοντας ότι πήρα το μάθημά μου ότι δεν διακόπτουμε της εργασίες άλλον. Βγάλτα πέρα μόνη σου.

ΑΠΟΡΩ

ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ 30% ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.....

@

κι εγώ απορώ με κάποιους που ενώ δηλώνουν ότι δεν τους αρέσει κάτι, διαβάζουν τα άρθρα που αναφέρονται σ'αυτό, και σχολιάζουν. Αυτό δεν είναι σπατάλη χρόνου, που θα μπορούσε να αφιερώσει κάποιος σε κάτι πιο... ποιοτικό;

alex

Ντάξει νομιζω έχουν ξεχωρισει πια οι καλοί απο τα παλτά, απο τους διάσημους πρέπει να αποχωρησουν οικειοθελώς τα εξής παλτά: Μουρούτσος (και μονος του να παιξει αυτος θα χάσει), Τσιλης (ασε το survivor ρε κωπηλάτη, αφου δεν μπορεις...), Σώζων (μεγάλο νούμερο ο τύπος). Μένουν οι Νάσος, Κατερίνα, Εύη, Ολγα και Στέλιος. Απο τους μαχητές πρέπει να αποχωρησουν τα παλτά Κωνσταντινος (δεν εχω ξαναδει πιο αγέλαστο και βαρετο άνρθωπο στη ζωή μου), η Ροδάνθη (κουκλίτσα αλλά ανικανη αγωνιστικα), η Φελίσια (με μονο ωραία μάτια δεν επιβιώνεις), η Βιργινία (πολυ ψηλή και αδυνατη για τέτοιου είδους παιχνιδια), ο Χάρης (αντιπαθέστατος ξερόλας και κλάψας, και αλλοι κάνανε οικογενεια αλλά δεν κλαψουριζανε ολη μερα ρε φλώρε). Συνεχίζουν Πάνος (ο καλύτερος παικτης μακράν), Αγόρου, Ηλίας, Ντάρια και Μελίνα..

@

Και μόλις καθ' υπόδειξή σου φύγουν τα παλτά των διασήμων, το μόνο ενδιαφέρον πλάνο από την παραλία τους θα είναι ο ποντικός που κόβει βόλτες στη στέγη της καλύβας. Ένας Σωζων υπάρχει μόνο που τους ανακατευει λίγο και καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν κι έξω από το στίβο.

just a thought

Ο Πάνος θα αποδειχθεί τρομερός παίχτης. Η Βιργινία είναι καλή πάντως, μόνο εδώ θα διαφωνήσω κάπως. Και έχω μια μικροένσταση για τον Στέλιο. Πολύ μου τα χαλάει στον στόχο, δεν είναι ψύχραιμος, έχει κάτι πάντως με τον στόχο. Ταχύτατος βέβαια. Κατά τα λοιπά συμφωνώ και επαυξάνω με όσα αναφέρεις.

Μιμης

Δε συμφωνω με το σχολιο για τον Σωζων, αν δεν ηταν κι αυτος να λεει καμια χαζομαρα θα βαριομασταν, επισης αν δεν ηταν ο Αγορου να φωναζει, πολυ πιθανον να μας επαιρνε ο υπνος

Τον Σώζοντα, έλεος!

Τον Σώζοντα. Ας μην ξεχνάμε, εξαιτίας της τηλεόρασης, όσα μάθαμε στο σχολείο.

Μιμης

Εχεις δικαιο αγορινα σορρυ

@

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Σώζων στους διάσημους, κι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για να τους παρακολουθήσει κανείς. Διαφορετικά θα ακούγαμε μόνο για αστέρια της ελπίδας και πεταλούδες... 1-2-3 ΒΑ-ΡΕ-ΤΟΙ. Ότι και να πεί πάντα θα υπάρχει αντίλογος από τους άλλους: Κοίτα πως έκοψα την καρύδα; -Εγώ την άνοιξα καλύτερα... -Κουβάλησα ξύλα -Εμείς σου είπαμε που βρίσκονται... Ωραίος καιρός σήμερα - Χθες και αύριο θα βρέχει.... Τί να κάνει και ο έρμος, μιά κάμερα του έμεινε να μιλάει. Όλοι οι άλλοι εξαφανιζόλ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης