Survivor: Στο ίδιο έργο τηλεθεατές

Survivor: Στο ίδιο έργο τηλεθεατές

Οι Μαχητές θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και η Δαλάκα με τον Αγόρου τα σύμβολα και το γλυκό έπαθλο σε μία εβδομάδα που ολοκληρώνεται δίχως ασυλίες και αποχωρήσεις

servaivor_servaivor
Τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα και οι δύο ομάδες των Survivors ανασυντάσσονται ενόψει του αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία.
Survivor | Έπαθλο επικοινωνίας | 12/04/2018


Στους Μαχητές, όσο δεν αγωνίζεται η Ροδάνθη τόσο μιλάει στις κάμερες. Όχι ότι λέει και κάτι σπουδαίο αλλά κάτι να κινείται. Στην συζήτηση των Μαχητών θα ακουστούν και κάποιες αιχμές για τους Διάσημους.

Ο Χάρης θα πει πως πλέον οι αντίπαλοι «καβάλησαν το καλάμι», «πήραν ψηλά τον αμανέ» και άλλα παρόμοια.

Στους Διάσημους, μόνιμο πλέον πρόβλημα είναι ο Σώζων ο οποίος βγάζει από τα λιγοστά ρούχα τους όσους έμειναν στην ομάδα. Πάει και χώνεται στα κορίτσια που ανοίγουν καρύδες, ακούει την κατσάδα από την Δαλάκα και αποχωρεί ταπεινωμένος. Φέρτε πίσω τον «σφάχτη της καρύδας», τον Σπαλιάρα τον αξεπέραστο. Και μόλις απομακρύνεται αυτές τον φωνάζουν! Θα μας τρελάνουν, Χριστέ μου οι ιμιτασιόν Δομινικανοί. Ο Σώζων όμως το βιολί του.

Εκεί, να τις κατηγορεί ότι δεν κάνουν τίποτα. «Ο Σώζων είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας» θα πει η Δαλάκα. Αχ, κορίτσι μου…

Η Φελίσια θα αποθεώσει τον Νάσο. Ο όμορφος, ο γοητευτικός, ο μορφωμένος, ο υπέροχος. Κάτω τα χέρια από τον Παπαργυρόπουλο, ανήκει στον λαό του. Ακόμη και ο Αγόρου θα μιλήσει εγκωμιαστικά. Εμείς όχι απλά συμφωνούμε, αλλά επαυξάνουμε λέγοντας πως τουλάχιστον για φέτος η θεότητα του παιχνιδιού είναι ο γίγαντας Νάσος.

Κλείσιμο
Και νάτος πάλι ο Σώζων μπροστά στην αγαπημένη του κάμερα να θάβει στους συμπαίκτες του. Οι Μαχητές είναι καλύτεροι άνθρωποι, οι Διάσημοι είναι εγκλωβισμένοι στην εικόνα τους και φυσικά τα περισσότερα βέλη θα τα δεχτεί ο Κρητικός. Ο Σώζων του χρεώνει αυταρέσκεια και έπαρση κι εμείς κάνουμε τον σταυρό μας. Πώς θα γλυτώσουμε από όλο αυτό;

Μιλάει ακατάπαυστα, μιλάει με μίσος, κουτσομπολεύει τους πάντες, είναι ξερόλας, είναι κουραστικός, γιατί Ατζουνοπαραγωγοί μας το κάνετε αυτό; Γιατί; Τι αμαρτίες πληρώνουμε;

Στη συνέχεια έχουμε την επιστροφή της Μελίνας η οποία είναι σαφώς καλύτερα και δείχνει και πολύ χαρούμενη. Σιδερένια. Δεν κρατιέται βέβαια το κορίτσι, ανυπομονεί να αγωνιστεί.

Αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία

Ο Τανιμανίδαρος περιμένει τις δύο ομάδες στην παραλία όπου θα διεξαχθεί το αγώνισμα. Ένα ολόκληρο γράμμα θα διαβάσουν οι νικητές από τις οικογένειές τους. Ολοι δηλώνουν αποφασισμένοι να το διεκδικήσουν. Επιπλέον προμήθειες και συγκεκριμένα ένα κιλό φακές θα πάρει η ομάδα που θα νικήσει.

Ο Τσεπάνης θα αντιμετωπίσει τον Σώζοντα στο πρώτο ματσάρισμα.

Ο Κωνσταντίνος θα κερδίσει στον στόχο τον Σώζοντα ο οποίος δεν τα καταφέρνει. 1 -0 το σκορ για τους Μαχητές.

Στέλιος εναντίον Χάρη στο επόμενο. Πολύ δυνατός ο Χάρης στις κορίνες και θα κάνει εύκολα το 2 -0 για την ομάδα των Μαχητών.

Ντάρια και Δαλάκα ακολουθούν. Ο στίβος μάχης είναι πολύ συνηθισμένος, ίδιος με αυτόν που βλέπουμε συνήθως. Πολύ εύστοχη η Ντάρια αλλά η Δαλάκα θα το παλέψει και θα τα καταφέρει μειώνοντας για τους Διάσημους σε 2 -1.

Νάσος και Νικόλας είναι οι επόμενοι παίκτες. Ισοδύναμοι στη διαδρομή οι δύο παίκτες θα αναμετρηθούν στον στόχο. Ο Νάσος θα πάρει τη νίκη και θα ισοφαρίσει σε 2 – 2 για τους Διάσημους.

Μουρούτσος και Ηλίας για τον τρίτο πόντο. Ο Ηλίας πολύ δυνατός θα κερδίσει και το σκορ θα γίνει 3 – 2 υπέρ των Μαχητών.

Ο Ηλίας είναι πολύ ήρεμος και σταθερά δυνατός παίκτης που συνδυάζει και ταχύτητα και δύναμη και ευστοχία.
Φελίσια και Εύη μπαίνουν στην αρένα. Οι δύο παίκτριες καθυστερούν πολύ στον στόχο και τελικά με απόσταση δευτερολέπτων θα πάρει τον πόντο η Φελίσια και θα κάνει το 4 – 2 για τους Μαχητές.
Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Φελίσια | 12/04/2018




Επόμενοι παίκτες είναι ο Πάνος και ο Τσίλης. Εξαιρετικός ο Πάνος στον στόχο με τις κορίνες θα κερδίσει και θα κάνει το 5 – 2 για την ομάδα του και μάλιστα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες των Διασήμων όπως είναι ο Τσίλης.
Ο Νάσος αντιμέτωπος με τον Ηλία στο πρώτο από τα νέα ματσαρίσματα.

Οι δύο ψηλοί φτάνουν μαζί στον τερματισμό. Ο Ηλίας όμως θα είναι αυτός που θα ευστοχήσει πιο γρήγορα και το σκορ πλέον γίνεται 6 -2 για τους Μαχητές.

Κοντεύει να γίνει πιο βαρετό κι από το «Nomads» το αποψινό με έναν αστείο στίβο μάχης και έναν στόχο λούνα παρκ.
Ροδάνθη και Δαλάκα ξεκινούν για το επόμενο. Η Δαλάκα φτάνει πρώτη και με διαφορά στον τερματισμό. Είναι πολύ καλή στις κορίνες. Πολύ εύκολα η Κατερίνα μειώνει σε 6 – 3 για τους Διάσημους.

Τσίλης και Νικόλας. Ο Αγόρου είναι πολύ γρήγορος και εύστοχος και θα πάρει τη νίκη. 7 -3 μπροστά οι Μαχητές. Αντε, παιδιά, νυστάξαμε…

Μιχάλη εναντίον Κωνσταντίνου με τον Αγόρου στα ηχητικά εφέ. Γλυτώσαμε από τον Σώζοντα, μπλέξαμε με δαύτον τον φωνακλά. Αλλά τούτος είναι χαριτωμένος τουλάχιστον.

Ο Μιχάλης εντωμεταξύ μειώνει σε 7 – 4 για τους Διάσημους οι οποίοι όμως με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν δείχνουν και τόσο δυνατοί.

Εύη και Ντάρια αναμετρώνται στον στίβο μάχης – χλαπάτσα. Κερδίζει η Ντάρια. Οι Μαχητές προηγούνται με 7 -4.
Επόμενοι ο Σώζων και ο Χάρης. Οι Διάσημοι θα ηττηθούν και πάλι και το σκορ γίνεται 9 – 4.

Στον πιο κρίσιμο πόντο θα αναμετρηθούν ο Στέλιος και ο Πάνος. Το παιχνίδι θα τελειώσει με τους Μαχητές να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας με σκορ 10 – 4.

Ο Αγόρου πλέον επιστρέφει στον παλιό καλό εαυτό του, ξεδιπλώνει τον λοκατζή που κρύβει μέσα του. Μέχρι και «ηθικόν ακμαιότατον» θα φωνάξουν οι καρυδοσφάχτες, μη χειρότερα… Αυτούς αν τους στείλεις στον πόλεμο τι θα φωνάζουν;

Στην κουβέντα που θα ακολουθήσει ο Χάρης θα είναι σκέτη απόλαυση καθώς θα πει πως το στυλ που υιοθέτησε στο πέταγμα του ξύλου το θυμήθηκε από το πέταγμα του ιστού του Σπάιντερμαν. Καλός ο παίκτης.

Οσο μιλάει ο Κρητικός για την απώλεια του επάθλου με τρόπο γλαφυρό ο Σώζων ξινίζει τα μούτρα σαν να έφαγε χαλασμένη καρύδα. Πόσο κακό.
Survivor | Στέλιος Κρητικός vs Πάνος | 12/04/2018


Οι Μαχητές θα διαβάσουν γράμματα από τις οικογένειές τους και κυρίως από τους γονείς τους. Συγκρατημένες συναισθηματικά οι επιστολές καθώς η απόσταση πρέπει να ληφθεί υπόψη και να μην πιεστούν ψυχολογικά οι παίκτες. Η πιο συγκινητική στιγμή είναι αυτή που ο Χάρης θα διαβάσει το γράμμα της γυναίκας του και τα κλάματα της Βιργινίας…
Στην παραλία των Διασήμων ο Τζέρυ ο πόντικας κάνει δυναμική επανεμφάνιση.

Όμως αυτό που συζητιέται έντονα είναι η ψυχολογική κατάσταση της Ολγας η οποία επιδεινώνεται. Η Δαλάκα θα μιλήσει στην κάμερα και θα αποκαλύψει πως δεν είναι καλά. Θα το επιβεβαιώσει και η Εύη. Η Ολγα δεν είναι καλά, δεν είναι καθόλου καλά…

Ο Σώζων γκρινιάζει. Πρωτότυπο…

Ο αγώνας των συμβόλων

Εκτός από το πολυπόθητο για τους παίκτες, σύμβολο, το έπαθλο στο αγώνισμα είναι τούρτα σοκολάτα – βανίλια και μάλιστα ο νικητής θα επιλέξει και ποιους θα κεράσει.

Ο στίβος μάχης είναι αρκετά απαιτητικός και πιο συναρπαστικός σε σχέση με όσα είδαμε νωρίτερα. Όμως δυστυχώς θα πρέπει να πούμε για μία ακόμη φορά πως το φετινό Survivor σε κάνει να νοσταλγείς το περσινό. Και όλους τους παίκτες που πέρυσι τέτοιον καιρό είχαν ήδη δημιουργήσει ένα διαφορετικό κλίμα, είχαν μαγνητίσει τα τηλεοπτικά πλήθη και φυσικά είχαν κάνει τεράστια επιτυχία. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το ριάλιτι είναι «σούπα» και ήδη προκαλεί πολλά ερωτηματικά η οικειοθελής αποχώρηση παικτών για ψυχολογικούς λόγους που πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις…

Χάρης και Νικόλας θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό των ανδρών. Ο Νικόλας Αγόρου θα είναι ο νικητής και θα κερδίσει το πρώτο το σύμβολο.
Survivor | Χάρης vs Νικόλας | 12/04/2018


Στον τελικό των γυναικών θα βρεθούν αντιμέτωπες η Δαλάκα και η Φελίσια. Νικήτρια θα αναδειχθεί η Δαλάκα η οποία κερδίζει το δεύτερο σύμβολό της.

Η Κατερίνα επιλέγει να κεράσει τούρτα την Ολγα και την Εύη ενώ ο Αγόρου θα επιλέξει τον Χάρη και τη Ντάρια. Με τα επιχειρήματά του ο Νικόλας γίνεται πολύ συμπαθής. Είναι μορφή ο «Ποιοι είμαστε, εμείς είμαστε». Αγόραρος ο Αγόρου. Ο οποίος δε φτάνει που θα τη φάει αμάσητη την τούρτα, κάνει και το καθιερωμένο γλείψιμο στο πιάτο παρασύροντας και τη Ντάρια.

Ραντεβού την Κυριακή, τηλεθεατάρες. Να ξέρετε ότι στο επεισόδιο που θα δούμε θα υπάρχουν εκπλήξεις, όχι ευχάριστες…

Δείτε βίντεο από το επεισόδιο

Survivor | Άσχημη ψυχολογία για την Όλγα Φαρμάκη  | 12/04/2018

Survivor | Μαχητές: θα ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά την Όλγα και τον Νάσο | 12/04/2018
Survivor | Σώζων-Κατερίνα Δαλάκα: Ένταση για τις καρύδες  | 12/04/2018
Survivor | Αλαζονεία για τους Διάσημους | 12/04/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης