Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως είναι μεγάλος κοπρίτης

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως είναι μεγάλος κοπρίτης

 Ο κριτής του Master Chef μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την αγαπημένη του μητέρα, τον εαυτό του αλλά και την προσωπική του ζωή

leonidas_koutsopoulos
Μοναδικές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια, την μητέρα του, τον χαρακτήρα του αλλά και την προσωπική του ζωή έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο κριτής του Master Chef μιλώντας στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» είπε χαρακτηριστικά:

«Επειδή είμαι κοπρίτης, η μητέρα μου μένει Νέα Σμύρνη, εγώ είμαι στο Φάληρο και πηγαίνει η κακομοίρα παίρνει τα ρούχα από το Φάληρο, τα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη, τα πλένει και τα ξαναγυρνάει. Αυτό είναι ο ορισμός του κοπρίτη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και είχε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει».

Παραδέχτηκε επίσης πως ο ίδιος και ο αδερφός του έχουν μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα τους και για το λόγο αυτό της έχουν μεγάλη αδυναμία.

Ανάμεσα σε άλλα εξομολογήθηκε: «Έχω διώξει αμέτρητους μάγειρες λόγω χαρακτήρα. Το παρατσούκλι μου είναι μαγειροφάγος». Φρόντισε δε να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή. Ο γνωστός σεφ παραδέχτηκε πως αυτή την περίοδο είναι μόνος του. «Μέχρι τώρα είμαι φανατικός εργένης. Απολαμβάνω και τη μοναξιά μου, μέχρι τώρα όμως…».


peoplegreece.com: Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνέντευξη «Στη φωλιά των κου κου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης