Τροχαίο για την ηθοποιό του «Μπρούσκο» Χριστιάνα Θεοδώρου: «Ζω... από ευχή Θεού»

Τροχαίο για την ηθοποιό του «Μπρούσκο» Χριστιάνα Θεοδώρου: «Ζω... από ευχή Θεού»

Είχε αγοράσει το αυτοκίνητο της μόλις μία εβδομάδα 

iuiu
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε χθες η ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Μπρούσκο» και το «Ρουά Ματ».

Η ίδια έκανε γνωστό το συμβάν με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου αμέσως μετά το τρακάρισμα και στη λεζάντα έγραψε:

«Τύχη ή ευχή Θεού… ΖΩ!! Και ο μόνος λόγος που βάζω την δική μου “ατυχία” είναι γιατί ο λόγος που δεν έπαθα κάτι είναι γιατί δεν έτρεχα… Η ταχύτητα όντως σκοτώνει… και δεν χρειάζεται να το ζήσεις για να προσέξεις… πες το Τύχη, ευχή Θεού, διαίσθηση, διορατικότητα… “Έτυχε” εκείνη τη δεδομένη στιγμή να είμαι απόλυτα προσεχτική… Ίσως επειδή το αμάξι το αγόρασα πριν 1 βδομάδα… μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή… γι’ αυτό σου λέω… ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!».


Δείτε την ανάρτηση:



Τύχη ή ευχή Θεού... ΖΩ!! Και ο μόνος λόγος που βάζω την δική μου "ατυχία" είναι γιατί ο λόγος που δεν έπαθα κάτι είναι γιατί δεν έτρεχα... Η ταχύτητα όντως σκοτώνει... και δεν χρειάζεται να το ζήσεις για να προσέξεις... πες το Τύχη, ευχή Θεού, διαίσθηση, διορατικότητα... "Έτυχε" εκείνη τη δεδομένη στιγμή να είμαι απόλυτα προσεχτική...Ίσως επειδή το αμάξι το αγόρασα πριν 1 βδομάδα... μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή... γι'αυτό σου λέω... ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!! #mynewcar 😿💔😿 #iamalive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀➰Christiana Theodorou®➰ (@christianathe) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης