Η Φαίη Σκορδά μιλά για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από τον Ant1

Η Φαίη Σκορδά μιλά για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από τον Ant1

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον «διευθυντή της καρδιάς της»

faih_latsios_new
Για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από τον Αnt1 μίλησε η Φαίη Σκορδά, σήμερα, στο Πρω1νό του σταθμού και με τα πιο γλυκά λόγια αναφέρθηκε στον «διευθυντή της καρδιάς της», όπως τον αποκαλεί.


Η παρουσιάστρια, τόνισε την εκτίμηση που τρέφει για εκείνον και μίλησε με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντας τον ευγενή και άξιο επαγγελματία.


«Ο Γιάννης Λάτσιος, όπως τον αποκαλώ εγώ ο διευθυντής της καρδιάς μας, δεν είναι στον ΑΝΤ1. Στον δικό μας μικρόκοσμο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, αυτό είναι ένα θέμα. Για μένα και όταν ήταν πριν, και όταν δεν ήταν, και μετά που ξαναήρθε, πάντοτε η ίδια γνώμη μένει και η ίδια συναισθηματική φόρτιση απέναντί του. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος και πολύ ευγενής, αυτό τον χαρακτηρίζει κι εμένα με συγκινεί πολύ η ευγένειά του.

Δεν είναι από τους ανθρώπους που παίρνει την εξουσία και την χρησιμοποιεί διαφορετικά. Αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όλα αυτά έρχονται και παρέρχονται. Το διευθυντής της καρδιάς μου δεν είναι τυχαίο. Εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω όταν βρίσκεται σε μία θέση κάποιος και μπορεί να πουν «Α, γλείφει». Δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι μια άποψη σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επαγγελματικό που έχω για τον Γιάννη Λάτσιο», είπε η παρουσιάστρια.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης