Η αποκάλυψη της Βάνας Μπάρμπα που εκθέτει τον πατέρα της κόρης της

Η αποκάλυψη της Βάνας Μπάρμπα που εκθέτει τον πατέρα της κόρης της

«Δεν μιλάνε τα 4-5 τελευταία χρόνια. Και ελπίζω να μιλήσουν αργότερα. Είναι απόφαση του πατέρα της αυτό», αποκάλυψε η ηθοποιός

vana_barba1
Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, «Dot». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύτηκε πως η κόρη της Φαίδρα, δεν μιλάει με τον πατέρα της εδώ και πέντε περίπου χρόνια.

«Δεν μιλάνε τα 4-5 τελευταία χρόνια. Και ελπίζω να μιλήσουν αργότερα. Να τα ξαναβρούν. Και η Φαίδρα έχει θυμώσει, αλλά ένα παιδί είναι παιδί στα δέκα του χρόνια. Θεωρώ ότι πρέπει ο γονιός να μην έχει εγωισμό. Πρέπει να πηγαίνει να βρίσκει το παιδί του και να τα βρίσκουν. Εγώ δεν επεμβαίνω. Δε με αφήνει η Φαίδρα. Αλλά και ο ίδιος από τη στιγμή που δεν κάνει τίποτα πώς να κάνω εγώ κάτι; Το θεωρώ λάθος. Την πονάει τη Φαίδρα που δεν βλέπει τα αδέρφια της. Δεν έχουν επαφές», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

Τέλος, έσπευσε να τονίσει πως αυτό είναι επιλογή του πατέρα της, γι’ αυτό και η Φαίδρα πονάει: «Είναι απόφαση του πατέρα της αυτό. Η Φαίδρα πονάει. Κρίμα. Και είναι το παιδί του. Τον πονάω εγώ τόσο πολύ ώστε να μη θέλει να δει αυτό το παιδί; Γιατί; Για ένα καπρίτσιο ενός γονιού να τιμωρήσει εμένα; Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Αλλά δεν μπορείς να έχεις εγωισμό όταν είσαι πατέρας. Το παιδί είναι εκεί. Πήγαινε και βρες το».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης