Αντώνης Καφετζόπουλος: Πήρα κάποια χρήματα αλλά όταν έχεις οικογένεια εξανεμίζονται

Αντώνης Καφετζόπουλος: Πήρα κάποια χρήματα αλλά όταν έχεις οικογένεια εξανεμίζονται

Ο ηθοποιός μίλησε για τις αμοιβές των ηθοποιών, την προσωπική του ζωή αλλά και πώς αισθάνεται που περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνει

Αντώνης Καφετζόπουλος: Πήρα κάποια χρήματα αλλά όταν έχεις οικογένεια εξανεμίζονται
Για τις αμοιβές των ηθοποιών, την προσωπική του ζωή δύο χρόνια μετά το χωρισμό του από την Φίη Κοκκινοπούλου που ήταν μαζί 25 χρόνια αλλά και το χρόνο που περνάει μίλησε σε συνένετυξη που παραχώρησε στην Real ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε πως από τη δουλειά του έβγαζε και βγάζει λεφτά αλλά όταν έχεις οικογένεια εξανεμίζονται. «Πήρα κάποια καλά χρήματα, αλλά αυτά, όπως ξέρεις, όταν έχεις οικογένεια “φεύγουν”, “πετάνε”» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: Πώς αλλιώς θα επιβιώσω; Ζω από τη δουλειά μου και είμαι ευτυχής που τη λατρεύω και μου γίνονται τόσο δυνατές προτάσεις. Δεν έχω λεφτά στην άκρη για να πω «θα πάρω μια ανάσα».

Ο ηθοποιός μίλησε και για την επόμενη θεατρική του δουλειά: «Μου έγινε πρόταση να παίξω στο «Έγκλημα στο Όριον Εξπρές» που θα σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης με τους Κάτια Δανδουλάκη, Δάνη Κατρανίδη, Άκη Σακελλαρίου, Τάνια Τρύπη, την κυρία Τζένη Ρουσσέα και άλλους που κλείνονται τις μέρες αυτές».

Κλείσιμο
Απάντησε στην ερώτηση ότι οι πρωταγωνιστές που κάνανε τηλεόραση κρατήσανε λεφτά:
«Ποιος ηθοποιός έκανε περιουσία; Ακόμα και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την αληθινά τεράστια καριέρα έμεινε στο τέλος με ένα σπίτι στη Στησιχόρου και ένα εξοχικό στον Θεολόγο. Εξανεμίζονται τα λεφτά. Φεύγουν σε υποχρεώσεις χωρίς να το καταλάβεις».

Ο ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική του ζωή και παραδέχτηκε  ότι ζει ευτυχισμένα στο πλευρό της σκηνοθέτιδος Βάσως Μιχαλοπούλου. «Ζω μια όμορφη σχέση εδώ και δύο χρόνια. Η σύντροφός σου είναι σκηνοθέτις. Ναι, σκηνοθετεί η Βάσω (σ.σ Μιχαλοπούλου). Είναι εξαιρετικό πλάσμα. Δεν μένουμε μαζί.Εγώ έμενα με τον γιο μου, εκείνη μένει με την κόρη της αλλά περνάμε χρόνο μαζί. Φτάνει όμως με αυτά! Αρκέσου στο ότι είμαι μαζί με τη Βάσω και δυο χρόνια περνάμε πολύ όμορφα».

Οσον αφορά για το χρόνο που περνάει ο ηθοποιός είπε: «Μου αρέσει που μεγαλώνω. Εντάξει, έχουν αρχίσει και «χτυπάνε» μέσες κλπ., αλλά δεν με πιάνει ο πανικός που πιάνει άλλους που μεγαλώνουν. Κάνω μια δουλειά που αγαπώ, έχω τα παιδιά μου που λατρεύω. Τώρα έφυγε κι ο μικρός από το σπίτι που μέναναμε μαζί για να έχει την αυτονομία του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης