Ξένια Rec: Είναι ελεύθερη και έτοιμη να ερωτευτεί

Ξένια Rec: Είναι ελεύθερη και έτοιμη να ερωτευτεί

«Ύστερα από το πρώτο αγώνισμα, το σορτσάκι μου δεν στέγνωσε, με αποτέλεσμα να ανεβάσω πυρετό. Ξεκίνησα να ανεβάζω το σορτσάκι για πρακτικούς λόγους και όχι για να προκαλέσω», είπε η τραγουδίστρια 

Ξένια Rec: Είναι ελεύθερη και έτοιμη να ερωτευτεί
Ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού αναρωτιέται αν η όμορφη παίκτρια του Survivor είναι ελεύθερη ή δεσμευμένη. Πήραμε την απάντηση από την ίδια: Η Ξένια των Rec είναι sinlge, καθώς δυο μήνες πριν μπει στο Survivor, χώρισε από μια σχέση έξι μηνών. «Είμαι έτοιμη να ερωτευτώ», ξεκαθαρίζει.

Όσον αφορά την εικόνα της στο reality επιβίωσης, ήταν κάτι παραπάνω από σέξι, μια και τα γυρισμένα σορτσάκια άφηναν τους καλοσχηματισμένους της γλουτούς σε κοινή θέα. Η ίδια, όμως, ξεκαθαρίζει πως όλο αυτό είχε καθαρά πρακτικό λόγο: 

Κλείσιμο


«Ύστερα από το πρώτο αγώνισμα, το σορτσάκι μου δεν στέγνωσε, με αποτέλεσμα να ανεβάσω πυρετό. Ξεκίνησα να ανεβάζω το σορτσάκι για πρακτικούς λόγους και όχι για να προκαλέσω. Μάλιστα από ένα σημείο και μετά, αγωνιζόμουν και με το μαγιό ώστε το ένα και μοναδικό σορτσάκι που είχα να παραμένει στεγνό και να μην κρυώνω το βράδυ», εξηγεί για τη στιλιστική της κίνηση που έκανε γκελ στο ανδρικό κοινό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης