Ξέσπασε δημοσίως για τη «σφαλιάρα» η Χατζίδου: Τι ζήτησε από την Σπυροπούλου

Ξέσπασε δημοσίως για τη «σφαλιάρα» η Χατζίδου: Τι ζήτησε από την Σπυροπούλου

«Ζήτησα από τη Ντίνα να το συζητήσουμε την επόμενη μέρα και κι αν δείτε το επεισόδιο, απέφυγε. Και ναι ήμουν ο εαυτός μου», έγραψε στο Twitter η τραγουδίστρια

Ξέσπασε δημοσίως για τη «σφαλιάρα» η Χατζίδου: Τι ζήτησε από την Σπυροπούλου
Η σχέση της Ελένης Χατζίδου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2018, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα sites, αλλά και στα social media.

Πολλοί έκαναν λόγο για κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Οι τηλεθεατές πολλές φορές τάχθηκαν υπέρ της παρουσιάστριας μέσω του Twitter. Μάλιστα, σχολιάστηκε αρκετά η ατάκα της τραγουδίστριας: «Θα φας σφαλιάρα» προς την Κωνσταντίνα. Οι σχέσεις τους, -τουλάχιστον από τα πλάνα που προβλήθηκαν- δεν έδειχναν να είναι οι καλύτερες.

Η Ελένη μετά την αποχώρηση της από το reality, τόνισε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους, παρόλα αυτά δεν θα μπορούσε να είναι κολλητή με την παρουσιάστρια. Φαίνεται πως οι χρήστες του Twitter συνεχίζουν να σχολιάζουν την περιβόητη σκηνή με την “σφαλιάρα”, γι’ αυτό και  η τραγουδίστρια είχε ένα δημόσιο ξέσπασμα το βράδυ της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο εν λόγω μέσο κοινωνικής  δικτύωσης, έγραψε: «Φυσικά και ξέρουμε ότι τραβάνε οι κάμερες στον πάγκο και ότι μπαίνουν μάλιστα και υπότιτλοι. Ζήτησα από τη Ντίνα να το συζητήσουμε την επόμενη μέρα και κι αν δείτε το επεισόδιο, απέφυγε. Και ναι ήμουν ο εαυτός μου! Όταν με τσαντίζουν δεν είμαι γλυκούλα – και προφανώς δεν ξέρετε το 24ωρο μας»!

Δείτε το μήνυμα της τραγουδίστριας: 

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης