Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε γιατί αποκάλεσε ηλίθια την Σάσα Σταμάτη

Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε γιατί αποκάλεσε ηλίθια την Σάσα Σταμάτη

«Δεν το κατάλαβα ότι είμαι στον αέρα, αν ήξερα ότι ήμουν στον αέρα θα ήμουν πιο προσεκτική», είπε η παρουσιάστρια

Για τον απρόβλεπτο διάλογο της ίδιας με την Σάσα Σταμάτη κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικου «Ooh La La!» μίλησε σήμερα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα λοιπόν μέσα από το «Φτιάξε καφέ να στα πω» η Κατερίνα τοποθετήθηκε για το συμβάν και εξήγησε:

«Να πούμε ότι όταν βγήκε η Ελένη Χατζίδου στη Σάσα που με πήρε τηλέφωνο η Σάσα, θέλω να πω το εξής: η εκπομπή της Κυριακής της Σάσας είναι «γραμμένη». Εγώ ήμουν ξαπλωμένη, ήταν 5 το απόγευμα. Βλέπω τις κλήσεις το κλείνω. Λέω κάτσε να την πάρω μετά από λίγο, τι με έχει πάρει τόσες φορές. Την παίρνω και της λέω έλα αγάπη μου κι επειδή νομίζω ότι μου κάνει φάρσες η Σάσα που έχει αυτό το στυλ και μου λέει κάτι παλαβά ότι είμαι στον αέρα και μου έπεσε μια τρέσα. Και της λέω «είσαι ηλίθια»;

Συγγνώμη κιόλας που μίλησα έτσι, νιώθω άσχημα, είναι και φίλη μου. Δεν το κατάλαβα ότι είμαι στον αέρα, αν ήξερα ότι ήμουν στον αέρα θα ήμουν πιο προσεκτική. Λέω τώρα με παίρνει πάνω στον ύπνο μου και μου κάνει φάρσες. Γιατί δεν το έκοψε; Κι εγώ ένιωσα άσχημα. Κυριακή είναι μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή, για αυτό κι εγώ δεν το κατάλαβα και απάντησα έτσι. Εντάξει δεν χάθηκε ο κόσμος».


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης