Εξιτήριο για τον Ηλία Βρεττό: Ο Θεός μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία

Εξιτήριο για τον Ηλία Βρεττό: Ο Θεός μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά – Αποκάλυψε ότι την ημέρα του τροχαίου δεν οδηγούσε εκείνος γιατί ήταν εξαντλημένος από τροφική δηλητηρίαση που είχε πάθει

Εξιτήριο για τον Ηλία Βρεττό: Ο Θεός μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία
Μετά από 15 ημέρες νοσηλείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός πήρε εξιτήριο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε δηλώσεις του στο protothema.gr είπε ότι το γεγονός ότι ζει είναι ένα θαύμα ενώ αποκάλυψε ότι την ημέρα του σοβαρού του τροχαίου είχε ζητήσε από φίλη του να οδηγήσει γιατί εκείνος υπέφερε από τροφική δηλητηρίαση.

«Εζησα το χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου»

«Το πιο σημαντικό από όλα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου. Κάνω μια δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο. Αλλά τόση αγάπη δεν την έχω ξαναεισπράξει ποτέ στη ζωή μου. Αυτή η αγάπη για μένα ήταν δύναμη. Αυτές τις δυο βδομάδες έχω ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου. Βγαίνω νικητής. Τα χειρουργεία πέτυχαν. Εφόσον θα γίνω καλά δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο», είπε δακρυσμένος ο Ηλίας Βρεττός και συνέχισε: 
Κλείσιμο

«Ήταν πολύ άσχημο το τρακάρισμα»

«Ο Θεός μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι ευλογία και θαύμα από το Θεό που στέκομαι όρθιος. Ο Θεός με έσωσε. Εκείνη την ημέρα επειδή είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και ήμουν αδύναμος, φώναξα μια φίλη μου, να έρθει να με πάρει από το αεροδρόμιο για πρώτη φορά στη ζωή μου. Μέσα στο αυτοκίνητο ήμουν ημιλιπόθυμος, είχα αφυδατωθεί πάρα πολύ. Θυμάμαι τις στραβοτιμονιές, είδα ένα αυτοκίνητο να περνάει δίπλα μας, δεν μπορώ να πω περισσότερα για αυτό γιατί δεν έχω δώσει ακόμα κατάθεση στην αστυνομία. Μετά από ενα τέτοιο χειρουργείο στη λεκάνη είναι θαύμα που μπορώ και στέκομαι όρθιος. Ήταν πολύ άσχημο το τρακάρισμα και αν δεν φορούσα ζώνη δεν θα σας μιλούσα τώρα. Όπως ήμουν εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο, δεν μπορούσα να κουνηθώ και ταυτόχρονα έκανα εμετό όπως ήμουν εγκλωβισμένος».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης