Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν λογοδοτώ στον Κανάκη, ο Λάτσιος είναι ο διευθυντής»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν λογοδοτώ στον Κανάκη, ο Λάτσιος είναι ο διευθυντής»

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε και για τη θέση που ανέλαβε στον Ant1, ο Αντώνης Κανάκης 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν λογοδοτώ στον Κανάκη, ο Λάτσιος είναι ο διευθυντής»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αναφέρθηκε στη νέα θέση του Αντώνη Κανάκη στον Αnt1 -θα αναλάβει το γενικότερο σχεδιασμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια της late night ζώνης- αλλά και το... κόψιμο του Sunday live με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά.

«Το Πολύ την Κυριακή ήταν πριν από πολλά χρόνια, το 2005. Το Sunday Live είναι μια εκπομπή αγγλική. Είναι η εποχή που μπορείς να κάνεις τα πάντα στην τηλεόραση. Είμαι στον ΑΝΤ1, συζητάμε με το κανάλι. Είμαι ετοιμοπόλεμος γιατί έχουμε μεγάλες τηλεοπτικές μάχες.

Πάντα ο Αντώνης Κανάκης είχε έναν ρόλο συμβούλου. Είμαστε φίλοι αλλά δεν κάνουμε την ίδια παρέα που κάναμε παλαιότερα. Όταν σταματάς να είσαι εργένης και είσαι σε απόσταση δεν βρίσκεσαι τόσο πολύ. 

Κλείσιμο
Ο Αντώνης έχει δώσει πολύ ωραία τηλεοπτικά δείγματα με πολύ μεγάλες επιτυχίες, οι ιδέες του είναι πάντα πάρα πολύ ωραίες, τα τηλεοπτικά μηνύματα που βγάζει είναι σωστά. Το αν υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ μας τηλεοπτικά, τις λύνεις μιλώντας. 

Εγώ μέχρι τώρα με τον Γιάννη Λάτσιο μιλάω, αυτός είναι διευθυντής, με αυτόν συζητάω για κάποια πρόταση», δήλωσε στην εκπομπή  «Oh la la» του ΣΚΑΙ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης