Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για τη συμμετοχή του στο Survivor

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για τη συμμετοχή του στο Survivor

«Είμαι πολύ κολακευμένος για το γεγονός ότι σκέφτηκαν εμένα να πάω εκεί να βοηθήσω και τον Σάκη, να βοηθήσω να βγει όλο αυτό το μεγάλο πρότζεκτ», είπε ο παρουσιαστής

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για τη συμμετοχή του στο Survivor
Η συμμετοχή του Γιώργου Λιανού στο Survivor έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία χθες. Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο παράλληλα με τον Σάκη Ταιμανίδη, αναλαμβάνοντας το δικό του ρόλο στο reality επιβίωσης.

«Το έμαθα πολύ πρόσφατα, μια δυο μέρες. Περίμενα να πάρω το τελικό OK από την Acun Medya και ετοιμάζω βαλίτσες. Το μεγάλο μου άγχος ήταν να αφήσω πίσω τα παιδιά μου και ο τρόπος επικοινωνίας. Είμαι πολύ κολακευμένος για το γεγονός ότι σκέφτηκαν εμένα να πάω εκεί να βοηθήσω και τον Σάκη, να βοηθήσω να βγει όλο αυτό το μεγάλο πρότζεκτ. Είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχω στο νούμερο ένα πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση», είπε αρχικά ο Γιώργος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Στη συνέχεια δήλωσε σχετικά με την παράλληλη συμμετοχή του με τον Σάκη Τανιμανίδη: «Ο Σάκης ήταν από τους πρώτους που μίλησα, ζήτησα τη γνώμη του γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω αρκετά για επαγγελματικά θέματα. Τον ρώτησα “Εσύ στη θέση μου θα το έκανες”; Είναι ένα πρότζεκτ που έχει συνδυαστεί με το πρόσωπο του Σάκη Τανιμανίδη. Εγώ θα καλύψω ένα μικρό κομμάτι του Survivor, γιατί είναι μεγαλύτερο από το περσινό και να είναι και αυτός ξεκούραστος, να δώσω κι εγώ τη δική μου νότα στο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα πάει υπέροχα.
Εγώ πιστεύω ότι είμαι μια μικρή τονωτική ένεση όσον αφορά και στην ξεκούραση του Σάκη και την αλλαγή προσώπων. Θεωρώ ότι όταν ένας τηλεθεατής βλέπει έξι μήνες μια συγκεκριμένη εικόνα, φαντάζομαι ότι θα του αρέσει και μια μικρή εναλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούν και στην Τουρκία».
Κλείσιμο

Ανάμεσα σε άλλα μάλιστα αποκάλυψε ότι φεύγει για Άγιο Δομίνικο την επόμενη Τρίτη!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης