Κατερίνα Χαλικιά για Ξένια: «Έπαθα σοκ που με ψήφισε...είπε ψέματα»

Κατερίνα Χαλικιά για Ξένια: «Έπαθα σοκ που με ψήφισε...είπε ψέματα»

«Eίπε ένα πολύ μεγάλο ψέμα. Δεν με πλησίασε ποτέ. Την πλησίασα εγώ και της λέω “δεν πειράζει έτσι είναι το παιχνίδι”. Ο καθένας λέει ότι του αρέσει», είπε μεταξύ άλλων η αθλήτρια 

Κατερίνα Χαλικιά για Ξένια: «Έπαθα σοκ που με ψήφισε...είπε ψέματα»
Η Κατερίνα Χαλικιά, είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και σήμερα μίλησε για όλους και για όλα στο Survivor Πανόραμα, με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. 

Η αθλήτρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και φυσικά αναφέρθηκε στην συμπαίκτρια της Ξένια, η όποία την έβγαλε στον... τάκο, αφού είχε κερδίσει την ασυλία και έπρεπε να προτείνει έναν συμπαίκτη της.   

«Ξαφνιάστηκα και νομίζω ένιωσα μεγάλη αδικία. Άργησα να βρω τα πατήματά μου αγωνιστικά, αλλά στατιστικά έκανα δέκα με δώδεκα νίκες. Ως αθλήτρια τις μέτραγα τις νίκες, ενώ τα κορίτσια που δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό δεν είχαν αυτό το βάρος, έλεγαν “εγώ αθλήτρια δεν είμαι, θα κάνω ό,τι μπορώ”», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: 

Κλείσιμο
«Με ξάφνιασε η Ξένια! Τις τελευταίες ημέρες, είχα δει ότι δύο με τρία άτομα και τη Ξένια κάτι είχε γίνει, είδα συμπεριφορές να αλλάζουν ξαφνικά. Εγώ και η Ξένια κοιμόμασταν κολλητά, είχαμε μία πολύ καλή σχέση, εκείνη μου έδινε λίγο χώρο, εγώ την σκέπαζα, μου έφτιαχνε τα μαλλιά και ξαφνικά την επόμενη μέρα με ψηφίζει και παθαίνω σοκ!».

Παράλληλα, διέψευσε την τραγουδίστρια των REC ότι δεν την πλησίασε μετά την ψηφοφορία, όπως ανέφερε η ίδια στην κάμερα του παιχνιδιού, αλλά και πως, μία ημέρα πριν το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας το οποίο κέρδισε, έκλαιγε και έλεγε ότι δεν αντέχει και ήθελε να φύγει. 

«Eίπε ένα πολύ μεγάλο ψέμα. Δεν με πλησίασε ποτέ. Την πλησίασα εγώ και της λέω “δεν πειράζει έτσι είναι το παιχνίδι”. Ο καθένας λέει ότι του αρέσει. Εγώ και στο συμβούλιο φεύγοντας της είπα εντάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Χαλικιά:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης