Η Ευαγγελία Αραβανή μπήκε στο νοσοκομείο από υπερκόπωση

Η Ευαγγελία Αραβανή μπήκε στο νοσοκομείο από υπερκόπωση

«Της έκαναν μια ενδοφλέβια κορτιζόνη. Έπαθε και οξεία λαρυγγίτιδα, έκλεισε η φωνή της», αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός

Η Ευαγγελία Αραβανή μπήκε στο νοσοκομείο από υπερκόπωση
Η Ευαγγελία Αραβανή στο live της Παρασκευής στο Dancing With The Stars ήταν άρρωστη και για να το αντιμετωπίσει πήρε φάρμακα. Μάλιστα η ίδια σε δηλώσεις της στο Πρω1νό είπε:

«Κάποια στιγμή εγώ έτρεμα, γιατί δεν ήμουν και πάρα πολύ καλά. Είμαι λίγο αρρωστούλα. Ένιωθα λίγο κρύο στο πλατό. Είπα πώς δεν θα την βγάλω καθαρή. Μετά πήρα τα φαρμακάκια μου και συνήλθα. Ένιωθα μια ζαλάδα και μια καταρροή, αλλά τα καταφέραμε. Δεν γλίτωσα κι εγώ... Το έχω τρεις μέρες και νόμιζα ότι θα περάσει μέχρι σήμερα...». 

Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος συμμετέχει στο σόου χορού είπε στο Πρω1νό: «Την Παρασκευή έγινε αυτό. Αισθάνθηκε καλύτερα το Σάββατο και βγήκε για ποτό με τις φίλες της και λιποθύμησε. Έπαθε υπερκόπωση. Πήγε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε. Της έκαναν μια ενδοφλέβια κορτιζόνη. Έπαθε και οξεία λαρυγγίτιδα, έκλεισε η φωνή της»!

Κλείσιμο
Μάλιστα η ίδια η Ευαγγελία με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο που ανησύχησε για την υγεία της και διαβεβαίωσε πώς είναι πολύ καλά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης