Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δεν θα πήγαινα με άντρα γιατί δεν μου αρέσει

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δεν θα πήγαινα με άντρα γιατί δεν μου αρέσει

«Είμαι απελευθερωμένος στο σεξ αλλά και πολύ ρομαντικός μου αρέσει να πηγαίνω λουλούδια στην κοπέλα μου, να της μαγειρεύω», λέει ο σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δεν θα πήγαινα με άντρα γιατί δεν μου αρέσει
O Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε στο περιοδικό People για τον έρωττα, το σεξ αλλά και τι κάνει για την κοπέλα του όταν βρίσκεται σε μια σχέση. Ο ηθοποιός που είναι ζευγάρι με τη Μαίρη Συνατσάκη αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στην παράσταση Σεξ Λεξικόν: Η Επιστήμη του Έρωτα. Λέει λοιπόν για το σεξ:

«Όσο περνάει ο καιρός, ξεπερνάμε κάποια στερεοτυπικά κλισέ. Για παράδειγμα, το 1978, την περίοδο που διαδραματίζεται η παράσταση, η ομοφυλοφιλία αναφερόταν σαν διαστροφή, σαν κατάρα. Πλέον είναι μια σεξουαλική κατεύθυνση. Το σεξ είναι μια ενστικτώδης πράξη, που αφορά τους άμεσα εμπλεκόμενους». Ποια είναι τα δικά του ταμπού στο σεξ; «Προσωπικά είμαι πολύ απελευθερωμένος σε αυτό τον τομέα. Δεν θα πήγαινα με άντρα γιατί δεν μου αρέσει» λέει. Αν και απελευθερωμένος, ο Σπύρος δηλώνει ταυτόχρονα ρομαντικός και κλασικός άντρας. «Μου αρέσει να πηγαίνω λουλούδια στην κοπέλα μου, να της μαγειρεύω. Κάνω πολλά πράγματα που μπορεί κάποιος να τα θεωρήσει κλισέ, όμως για μένα είναι πολύ ουσιώδη».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί, μαζί με το Πρώτο Θέμα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης