Ο γιος του Πλούταρχου ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του

Ο γιος του Πλούταρχου ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του

Πολλοί λένε πως η φωνή μοιάζει εκπληκτικά με αυτή του πατέρα του

Ο γιος του Πλούταρχου ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του
Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει 5 παιδιά, τα δύο μεγαλύτερα πλέον ενήλικα. Το γεγονός πως μέσα από τη δουλειά του έβγαλε χρήματα, έπαιξε ρόλο στο να κάνει πολλά παιδιά; «Όταν πήρα την απόφαση να κάνω οικογένεια, δεν ήμουν καθόλου καλά οικονομικά. Όταν η γυναίκα μου έμεινε έγκυος στο πρώτο μας παιδί, δεν είχαμε λεφτά ούτε για παγωτό. Σίγουρα η οικονομική άνεση έπαιξε κάποιο ρόλο, αλλά τα δικά μας παιδιά δεν ήρθαν στην τύχη, με μόνη εξαίρεση το τελευταίο μας παιδάκι, που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη» λέει γελώντας.

Η μεγάλη του κόρη σε λίγους μήνες θα γίνει 20 ετών, ενώ ο μεγάλος γιoς του 18. Ο Γιώργος Κακοσαίος φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, καθώς ασχολείται ενεργά με τη μουσική και το τραγούδι. Ύστερα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, πολλοί είπαν πως η φωνή μοιάζει εκπληκτικά με τη δική του. «Μοιραία θα συμβεί αυτό. Τα πάντα στον πλανήτη μας είναι μιμητικά. Και εγώ στην αρχή μιμήθηκα καλλιτέχνες και μετά έφτιαξα το δικό μου στιλ. Είναι δυνατόν ένα παιδί να μη μιμηθεί τον πατέρα του; Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να απογαλακτιστεί στην πορεία. Παρότι είναι αθλητής, τον τραβάει περισσότερο η μουσική. Ήδη μαθαίνει κιθάρα, πιάνο και κάνει μαθήματα φωνητικής. Μάλιστα έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με το θέατρο».

Σε αυτό το σημείο μού δίνει μια ωραία πάσα να τον ρωτήσω για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Βάλαρη στο μιούζικαλ Γοργόνες και Μάγκες, καθώς ερμηνεύει επί σκηνής τα εμβληματικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα. «Δέχτηκα με πολλή χαρά τη συγκεκριμένη πρόταση. Με αυτά τα τραγούδια, αλλά και τους ηθοποιούς που έπαιξαν στην ταινία μεγάλωσα. Μέσω της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου γνώρισα το σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη και οι σπίθες που έβγαζαν τα μάτια του έφταναν για να πω το “ναι”. Στην πορεία όλο αυτό εξελίχθηκε πολύ όμορφα». Ωστόσο, παραδέχεται πως η οικογένειά του και οι δικοί του άνθρωποι ήταν διστακτικοί στην αρχή. «Όλοι τους είχαν κάποιο δισταγμό, αλλά εγώ τόνισα πως δεν πρόκειται να παρατήσω την πίστα για να γίνω ηθοποιός. Για μένα ήταν πρόκληση και μου βγήκε σε καλό».

Κλείσιμο
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης