Αργυρός και Μενιδιάτης τραγούδησαν στην πρεμιέρα του Τσαλίκη

Αργυρός και Μενιδιάτης τραγούδησαν στην πρεμιέρα του Τσαλίκη

Μαζί με την Αγγελική Ηλιακή και τον Θανάση Βασιλάκο ξεκίνησε ο τραγουδιστής τις εμφανίσεις του σε γνωστό στέκι της παραλιακής 

Το come back του Γιώργου Τσαλίκη στις αθηναϊκές πίστες και στη νυχτερινή ζωή της πόλης το περίμεναν όλοι. Ο Γιώργος τους δικαίωσε μιας και βρίσκεται στα καλύτερα του και η πρεμιέρα του στο Frangelico συνοδεύτηκε με τεράστια επιτυχία. Μετά από την πολύμηνη περιοδεία του σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία με πολλές sold out εμφανίσεις, ο γνωστός καλλιτέχνης "κατηφόρισε" προς την παραλιακή για να ξεσηκώσει το κοινό της Αθήνας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Μαζί με την Αγγελική Ηλιακή και τον Θανάση Βασιλάκο ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο γνωστό στέκι της παραλιακής και από ότι φάνηκε στην πρεμιέρα, το σχήμα θα αποτελέσει τον πιο διασκεδαστικό προορισμό της πόλης!

Η πρεμιέρα είχε και λάμψη αστέρων μιας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Χρήστος Μενιδιάτης διασκέδασαν με τον καλό τους φίλο Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος μάλιστα τους έδωσε για λίγο το μικρόφωνο και τραγούδησαν τις δικές τους επιτυχίες.

Δείτε τα βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Άννα Γουλα

Νοτιοβαλκανικη Λαϊκή Μπανανία του ΕλλαδιΣταν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης