Μάγκυ Ταμπακάκη: Το ξέσπασμα συμπαίκτριάς της για όσα ειπώθηκαν με την αποχώρησή της από το Masterchef

Μάγκυ Ταμπακάκη: Το ξέσπασμα συμπαίκτριάς της για όσα ειπώθηκαν με την αποχώρησή της από το Masterchef

Αρκετοί χρήστες των social media την κατακεραύνωσαν για τα όσα είπε πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Masterchef 

Μάγκυ Ταμπακάκη: Το ξέσπασμα συμπαίκτριάς της για όσα ειπώθηκαν με την αποχώρησή της από το Masterchef
Η Μάγκυ Ταμπακάκη ήταν μία από τις πιο ικανές παίκτριες του Masterchef, όμως ένα πρόβλημα υγείας του παιδιού της την έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Πολλοί ήταν εκείνοι εντός και εκτός παιχνιδιού που έσπευσαν να σχολιάσουν το «δίλημμα» όπως το ανέφερε η ίδια για το αν θα πρέπει να μείνει ή να αποχωρήσει.

«Ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει νοσηλευτεί. Κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα. Τι να κάνω ώστε να γίνει το παιδί μου αλλά και να μην παρατήσω το όνειρό μου». Με αυτά τα λόγια η διαγωνιζόμενη, ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της πως πρέπει να φύγει από το παιχνίδι. 

Αρκετοί χρήστες των social media την κατακεραύνωσαν για τα όσα είπε πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Masterchef.  H συμπαίκτριά της Χριστίνα Αργυρούδη, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο facebook για να την υπερασπιστεί με τον τρόπο της.

Κλείσιμο
«Για όσους το παίζουν κριτές εκεί έξω να αρχίσουν να σκέφτονται σαν άνθρωποι και όχι σαν κοινωνικοί λειτουργοί. Σε παραγωγές όπως αυτή, έχεις υποχρεώσεις που στους τηλεθεατές φαντάζουν παράλογες, αλλά έτσι είναι η φύση των τηλεοπτικών σόου. Θα ήταν φρόνιμο, λοιπόν, να μην χαρακτηρίζει ο καθένας δημόσια μια γυναίκα «κακή μητέρα», γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε οι ταμπέλες που αργότερα θα διαπιστώσει το παιδί της προκύπτουν από ημιμαθείς ανθρώπους της κοινωνίας, που σπεύδουν να κρίνουν τους άλλους για να νιώσουν ανώτεροι. Μάγκυ Ταμπακάκη για’μένα είσαι ό,τι καλύτερο έχει περάσει από το διαγωνισμό και είσαι η δική μου νικήτρια #masterchefgr#masterchef #starchanneltv», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης