«Καρφί» Χατζηβασιλείου σε Βερύκιο: Όταν έχει κανείς οστεοπόρωση...

«Καρφί» Χατζηβασιλείου σε Βερύκιο: Όταν έχει κανείς οστεοπόρωση...

Το νέο σχόλιο που έκανε ο Βερύκιος για την ηλικία της και η απάντηση της παρουσιάστριας

«Καρφί» Χατζηβασιλείου σε Βερύκιο: Όταν έχει κανείς οστεοπόρωση...
Ένας άκρως απολαυστικός διάλογος εκτυλίχθηκε σήμερα στο Happy Day ανάμεσα σε Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δήμο Βερύκιο. Πρόκειται για τη συνέχεια της χθεσινής τους κουβέντας περί… αντικατάστασης της παρουσιάστριας το απαραίτητο διάστημα της εγκυμοσύνης.

«Άνοιξες την όρεξη σε άλλη φίλη σου. Μιλούσα με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και μου λέει “Εγώ θα έρθω στην εκπομπή”!», είπε η Σταματίνα και αμέσως ο αντιπρόεδρος του Alpha βρήκε την αφορμή για να ρίξει τα βέλη του.

«Δεν μπορεί να έρθει, κόβεται λόγω ηλικίας…», είπε ο Δήμος Βερύκιος αρχικά. Όταν δε του είπαν πως η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», «Βάζει κάτω δύο εικοσάρες», τότε ο δημοσιογράφος τον διόρθωσε λέγοντάς του: «Όχι δύο εικοσάρες! Τρεις εικοσάρες!».

Κλείσιμο


Η απάντηση πάντως δεν άργησε να έρθει από την παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» η οποία μίλησε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Οταν λοιπόν ρωτήθηκε για τα σχόλια για την ηλικία της που αναφέρθηκαν στο «Happy Day», η παρουσιάστρια είπε: «Αν έχει κανείς οστεοπόρωση, πραγματικά του συστήνω να αποφύγει να κάνει τροχό με ένα χέρι». Το καρφί ήταν για τον Δήμο Βερύκιο αφού ως γνωστό την περασμένη εβδομάδα είχε ανεβάσει βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου την έδειχνε να κάνει ρόδα με το ένα χέρι και τότε ο Βερύκιος είχε κάνει πάλι σχόλιο για την ηλικία της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης