Άση Μπήλιου: Δεν μου είναι πλέον εύκολο να πηγαίνω στην Μενεγάκη

Άση Μπήλιου: Δεν μου είναι πλέον εύκολο να πηγαίνω στην Μενεγάκη

«Ίσως, όλα όσα συνέβησαν έγιναν για να πάω τελικά στο Star. Γενικά, όλα γίνονται για κάποιο λόγο», λέει η δημοφιλής αστρολόγος

Άση Μπήλιου: Δεν μου είναι πλέον εύκολο να πηγαίνω στην Μενεγάκη
Συνέντευξη παραχώρησε σε τηλεοπτικό περιοδικό η Άση Μπήλιου. Η δημοφιλής αστρολόγος ανάμεσα σε όλα τα άλλα αναφέρθηκε και στην αποχώρησή της από το κανάλι του Alpha αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη. 

«Στον Alpha ήμουν δέκα χρόνια και δεν σου κρύβω ότι ήταν για μένα λίγο περίεργα. Από τη μία πλευρά, πήγαινα με χαρά στη δουλειά μου και όταν είσαι χρόνια κάπου δένεσαι με τους ανθρώπους εκεί και, από την άλλη, ένιωθα σιγά σιγά αυτό να φεύγει και να μου δημιουργούνται περίεργα συναισθήματα, με αποτέλεσμα όλο αυτό να με κάνει να στεναχωριέμαι. Οπότε, ναι, δεν ήταν ευχάριστο διάστημα για μένα. Ένιωθα μια χαρμολύπη, που δεν ξέρεις τι ερμηνεία να δώσεις. Χαιρόμουν που τους έβλεπα όλους, αλλά ένιωθα και κάποια στεναχώρια».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Άση Μπήλιου είπε: «Με την Ελένη δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Δεν μου είναι εύκολο να πηγαίνω πλέον στην εκπομπή της, γιατί είμαι σε ένα άλλο κανάλι. Ίσως, όλα όσα συνέβησαν έγιναν για να πάω τελικά στο Star. Γενικά, όλα γίνονται για κάποιο λόγο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης