Ανησυχία για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: «Στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’,τα χαμόγελα έφυγαν…»

Ανησυχία για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: «Στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’,τα χαμόγελα έφυγαν…»

Ο δημοσιογράφος κοινοποιώντας μια φωτογραφία του από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, περιέγραψε όλα όσα έζησε 

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας, την Παρασκευή, έκανε κάποιες εξετάσεις ρουτίνας και φαίνεται πως έπραξε πολύ σωστά, καθώς κρίθηκε αναγκαίο να κάνει στεφανιογράφημα. 

Κοινοποιώντας μια φωτογραφία του από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, περιέγραψε όλα όσα έζησε και πέρασε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τις προληπτικές εξετάσεις που όλοι πρέπει να κάνουμε.

«Εχθές λοιπόν,εγώ ο πολύ αγχώδης τύπος αποφάσισα να πάω στο φίλο μου καρδιολόγο Μάκη Σιάσο (ευχαριστώ αδελφέ), στο Ιπποκράτειο για εξετάσεις καρδιάς. Κι ενώ όλα ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα, στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’, τα χαμόγελα έφυγαν και εγώ έψαχνα να διαβάσω τα βλέμματα τους… Η απόφαση ήταν μια… να πάμε γρήγορα για στεφανιογράφημα και εκεί θα τα βλέπαμε όλα… Λεπτά αιώνες, μάτια βουρκωμένα, αλλά για να μην το κουράζω όλα πήγαν απρόσμενα καλά… Απλά αποχαιρέτησα το τσιγάρο (δύσκολο) και καλοσώρισα τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή στη ζωή μου… Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και όλη την ομάδα της καρδιολογικής… είστε όλοι φοβεροί επιστήμονες και άνθρωποι! Ναταλί μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα και sorry μωρό μου αν σε άγχωσα για λίγο… Υ.Γ. Να πηγαίνουμε για τις εξετάσεις μας παιδιά. Καλά Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο».

Δείτε την ανάρτηση του:
Εχθές λοιπόν,εγώ ο πολύ αγχώδης τύπος αποφάσισα να πάω στο φίλο μου καρδιολόγο Μάκη Σιάσο(ευχαριστώ αδελφέ❤️),στο Ιπποκράτειο για εξετάσεις καρδιάς💉❤️Και ενώ όλα ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα,στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’,τα χαμόγελα έφυγαν και εγώ έψαχνα να διαβάσω τα βλέμματα τους...Η απόφαση ήταν μια...να πάμε γρήγορα για στεφανιογράφημα και εκεί θα τα βλέπαμε όλα...Λεπτά αιώνες,μάτια βουρκωμένα,αλλά για να μην το κουράζω όλα πήγαν απρόσμενα καλά...😍Απλά αποχαιρέτησα το τσιγάρο🚬❌(δύσκολο)και καλοσώρισα τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή στη ζωή μου...‼️Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και όλη την ομάδα της καρδιολογικής...είστε όλοι φοβεροί επιστήμονες και άνθρωποι❤️‼️Ναταλί μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα και sorry μωρό μου αν σε άγχωσα για λίγο...💖Υ.Γ.Να πηγαίνουμε για τις εξετάσεις μας παιδιά✔️‼️Καλά Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο🎅🏻❤️‼️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ g.goudaras στις

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Georgios

Στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τον κάθε ασήμαντο

ΕΣΥτης

Περαστικά και μπράβο που χρησιμοποιείς την ασθένειά σου για να δώσεις το μήνυμα της διακοπής του καπνίσματος και της άσκησης, γιατί εσένα ως γνωστό πρόσωπο θα σε ακούσουν περισσότεροι από όσους θα ακούσουν εμάς τους γιατρούς που "μαλλιάζει" η γλώσσα μας να λέμε αυτά που λες τώρα.

ΧΡΗΣΤΟΣ

Καλη αναρρωση Γρηγορη, καλα Χριστουγεννα με υγεια και του χρονου να εισαι καλυτερα και να προσεχεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης