Ξεσπά ο Κατσινόπουλος στο Nomads κατά της Ζώη: «Τα μαγειρεύει και μετά σου ζητά συγγνώμη»

Ξεσπά ο Κατσινόπουλος στο Nomads κατά της Ζώη: «Τα μαγειρεύει και μετά σου ζητά συγγνώμη»

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα χάσει την ψυχραιμία του, γιατί κάποιοι παίκτες θα του καταλογίσουν ότι έφαγε περισσότερο 

Ξεσπά ο Κατσινόπουλος στο Nomads κατά της Ζώη: «Τα μαγειρεύει και μετά σου ζητά συγγνώμη»
Άρχισαν τα όργανα στο Nomads μετά την ένωση των ομάδων και οι παίκτες φαίνεται πως έχουν χωριστεί σε δύο... στρατόπεδα. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου οι παίκτες θα τσακωθούν και αφορμή θα σταθεί το φαγητό. 

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα χάσει την ψυχραιμία του, γιατί κάποιοι παίκτες θα του καταλογίσουν ότι έφαγε περισσότερο και θα ζητήσει να μοιραστούν οι προμήθειες.  Στο στόχαστρο του αθλητή μπαίνει η Αποστολία Ζώη, για την οποία ξεσπά μπροστά στην κάμερα. 

«Η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή σ’ αυτό που κάνει, αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές… τα κάνει όπως πρέπει να τα κάνει, τα μαγειρεύει, τα ξεφουρνίζει και μετά έρχεται να σου ζητήσει συγγνώμη on camera και να κάνουμε διάλογο…Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν, οι ομάδες έχουν χωριστεί…».

Κλείσιμο
Στο πλευρό του Κατσινόπουλου είναι ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Δήμητρα Φραντζή και από την άλλη μεριά φαίνεται να είναι η Χριστίνα Κολέτσα με την Αποστολία Ζώη και τον Λευτέρη Παρασκευά. Ο δε Γιώργος Μαυρίδης θα πει σε έντονο ύφος: «Όλα μπορώ να τα ανεχτώ, μην μου πειράξεις όμως τον φίλο μου»!

Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης