Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται πώς κατάλαβε ότι είναι έγκυος

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται πώς κατάλαβε ότι είναι έγκυος

Η παρουσιάστρια, βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε τους δύσκολους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται πώς κατάλαβε ότι είναι έγκυος
Η Ελεονώρα Μελέτη, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και σήμερα έδωσε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη για το χαρμόσυνο γεγονός. 

Η παρουσιάστρια, βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε τους δύσκολους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και μίλησε αναλυτικά για τον τρόπο που έμαθε ότι είναι έγκυος, προκαλώντας έκπληξη στην οικοδέσποινα της εκπομπής. 

«Είχα κάποια συμπτώματα από πάρα πολύ νωρίς. Δεν πρόλαβα να έχω ποτέ καθυστέρηση, το είχα μάθει νωρίτερα. Είχα μια σιελόρροια, μία τρομερή κόπωση και μία τρελή συμπεριφορά με εναλλαγές διάθεσης. Πράγματα που αγαπούσα όπως το windsurf δεν το ευχαριστιόμουν… Πάντα κάτι μου έφταιγε! Δεν μπορώ να πω τη λέξη γιατί ήταν μεσημέρι ήμουν λίγο σπασα…», εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη.

Κλείσιμο
Μάλιστα αναφέρθηκε σε ακόμη πιο ακραίες συμπεριφορές της, περιγράφοντας στην Ελένη Μενεγάκη που την κοιτούσε άφωνη: «Είχα κάνει παράπονο σε κατάστημα για το αγαπημένο μου άρωμα, πως είναι νοθευμένο. Έκανα παράπονο στην υπεύθυνη του καταστήματος που την γνωρίζω. Πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια δεν πήρα το άρωμά μου».

Το αποκορύφωμα όμως ήταν το περιστατικό που συνέβη μία ημέρα πριν μάθει ότι είναι έγκυος. «Σηκώνομαι 2:30 το πρωί ντρέπομαι που το λέω αλλά είναι μία πραγματικότητα. Πήγα και κατέψυξα ένα μπιφτέκι και έφαγα. Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια και βάλε που έχω να φάω κρέας. Την επόμενη ημέρα ετοιμάζω τα πράγματά μου για Πάρο, όπου θα ερχόταν ο Θοδωρής που έλειπε ήταν κάπου αλλού. Είχε μπουνάτσα κι εγώ ένιωθα ότι ξερνάει φίδια η θάλασσα! Μιλάω με μία φίλη μου ετοιμόγεννη, μου λέει “δεν πας να κάνεις ένα τεστάκι;”. Φτάνω στην Πάρο βλέπω τη θάλασσα για το σερφ και ψιλοξενερώνω. Λέω δεν είμαι καλά πρέπει να έχω ίωση».
Όταν όμως πήγε στο φαρμακείο και ζήτησε φάρμακα, ο φαρμακοποιός της έδωσε και ένα τεστ εγκυμοσύνης υποψιασμένος για τα ευχάριστα νέα!

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης