Γιώργος Μαυρίδης: Το γράμμα που τον έκανε να «λυγίσει» on camera

Γιώργος Μαυρίδης: Το γράμμα που τον έκανε να «λυγίσει» on camera

Ο παίκτης του Nomads δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του 

Γιώργος Μαυρίδης: Το γράμμα που τον έκανε να «λυγίσει» on camera
Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads,λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος της ασυλίας, νικητές στον οποίο αναδείχθηκαν οι νομάδες της Φωτιάς, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρέδωσε έναν φάκελο στον Γιώργο Μαυρίδη. 

Ο γνωστός tattoo artist άνοιξε τον φάκελο που μέσα είχε ένα γράμμα από τη μητέρα του. Ο παίκτης του Nomads διάβασε το γράμμα ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Η μητέρα του έγραψε: «Αγαπημένο μου παιδί, Θέλησα να σου γράψω δυο λόγια για το πόσο περήφανη μάνα είμαι για σένα και πόσο σ’αγαπάω. Εσένα η ζωή σου για πολλά χρόνια ήταν στίβος και αγωνίστηκες με πείσμα, υπομονή και δουλειά και κατάφερες πολλά. Εκεί είσαι σε ένα παιχνίδι. Διασκέδασέ το όσο μπορείς. Τους στόχους που έχεις βάλει θα τους εκπληρώσεις με το παραπάνω.

Κλείσιμο
Η ευαισθησία και η καλοσύνη στον άνθρωπο είναι προτέρημα κι εσύ το έχεις. Για αυτό κι εγώ είμαι πολύ περήφανη για το ήθος και την ευαισθησία σου. Θέλω να σε βλέπω να γελάς να είσαι χαρούμενος γιατί μόνο αυτά σου αξίζουν. Η Μόλυ είναι καλά. Την έχεις εκπαιδεύσει να μπορεί να ζει και με εσένα και χωρίς εσένα. Σε αγαπάμε όλοι και είμαστε πολλοί. Και θέλω να σε ακούω να μου λες “Σ’αγαπάω μάνα”».

Δείτε την αντίδρασή του on camera:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης