Η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη, το μήνυμα του Χανταμπάκη και η απόφαση του Πίντζη

Η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη, το μήνυμα του Χανταμπάκη και η απόφαση του Πίντζη

Αποχώρησε από το παιχνίδι η παίκτρια των Ωκεανών- Το πρώτο μήνυμα στο instagram 

Η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη, το μήνυμα του Χανταμπάκη και η απόφαση του Πίντζη
Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Μάνου Πίντζη, η Όλγα Πηλιάκη, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους.

Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο βλέπουμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τρέχει να προλάβει να ενημερώσει τον Μάνο Πίντζη, ο οποίος πήγαινε στο αεροδρόμιο, για την οικειοθελή αποχώρηση της παίκτριας των Ωκεανών, θέλοντας να του δώσει την ευκαιρία να παραμείνει στο παιχνίδι. Την απόφαση του ηθοποιού θα τη δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

Την ίδια ώρα, η Όλγα Πηλιάκη, λίγο μετά την αποχώρηση της ανέβασε το πρώτο της μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Κλείσιμο
«Μπλε ποιανού? Ωκεανού!! Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστω για ολη την αγάπη και την υποστήριξη σας! Συντομα κοντα σας!❤️ @stelioshantampakis σε ευχαριστω για όλα! #olgapiliaki #hantampakakia #nomads #ant1 #tvreality#μπλεποιανουωκεανου», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Και ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την οικειοθελή αποχώρησή της έγραψε δύο τρυφερά λόγια για τη γυναίκα του: 

«Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Ολγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.. ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Ολγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! "Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα... από τη πρώτη στιγμή....." #olgapiliaki #❤️#axia #tattoo».

Δείτε το τρέιλερ και τις αναρτήσεις τους: 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης