Η Κάρλα Μπρούνι μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την ηλικία της

Η Κάρλα Μπρούνι μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την ηλικία της

«Την εποχή που έκανα μόντελινγκ ήμουν 20- 25 χρονών, τώρα είμαι 50, το θέμα δεν είναι ότι γερνάω, αλλά ότι δεν είμαι πια νέα»…

Η Κάρλα Μπρούνι μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την ηλικία της
Είναι όμορφη, στιλάτη και η πιο πολυσυζητημένη πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας. Ο λόγος για την Κάρλα Μπρούνι που με αφορμή τις δύο συναυλίες που θα δώσει στην Ελλάδα, Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου στο Παλλάς, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Εντύπωση προκάλεσε η εξομολόγηση για την ηλικία της. «Την εποχή που έκανα μόντελινγκ ήμουν 20- 25 χρονών, τώρα είμαι 50, το θέμα δεν είναι ότι γερνάω, αλλά ότι δεν είμαι πια νέα… Νιώθω ευάλωτη όσον αφορά την εικόνα μου τώρα. Για μένα η εικόνα μου είχε να κάνει με τη νεότητα μου και αναφέρομαι στις πρώτες ημέρες του μόντελινγκ. Νιώθω περίεργα τώρα, δεν είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω για πολλά χρόνια ακόμα, δε νιώθω άνετα πια και αναφέρομαι στη φυσική πλευρά της εικόνας μου. Η διαδικασία της φωτογράφισης με κάνει να νιώθω αμήχανα τώρα, με έχει κουράσει λίγο. Πρέπει να κάνω διατροφή και γυμναστική συνέχεια, βαριέμαι λίγο, είναι βαρετό…», δήλωσε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης