Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει on camera για τον χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει on camera για τον χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη

«Πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει on camera για τον χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη
Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστός ο χωρισμός του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, επέλεξε να κάνει γνωστή την είδηση με ανακοίνωση του στα Μέσα. 

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν, χθες, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον ρώτησαν σχετικά. Ο ηθοποιός από τη μεριά του, φρόντισε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά για τον χωρισμό του και τον τρόπο που αποφάσισαν να το ανακοινώσουν.

«Αυτό σε σχέση με εμένα και τη Βάσω είναι εντελώς κόντρα σε εμάς. Σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε από κοινού ότι θα είναι καλό να το εκθέσουμε με αυτό τον τρόπο για να μπορέσουμε έτσι να προστατεύσουμε και το παιδί και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, κάποιος τσακωμός ή κάτι το εξεζητημένο που έχει συμβεί. Θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω για να μπορέσουμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν, όταν δεν προκαλούσαμε.

Κλείσιμο
Σε αυτή την κατάσταση επείγει να υπάρχει μια ηρεμία και δεν είναι η δικιά μου η ηρεμία γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ήρεμος λόγω 15 εκατομμυρίων δουλειών που κάνω. Η ηρεμία είναι για το παιδί. Για μένα είναι ύψιστο.

Υπήρχαν αναγκαστικά δύο επιλογές: ή θα κάναμε την ανακοίνωση ή θα ήταν κρυφό και θα αφήναμε μια παραφιλολογία να πλανάται στον αέρα. Δεν υπήρχε κανένα νόημα μα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ούτε μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα. Πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης