Ασύλληπτη δήλωση Σπαλιάρα: Πιο τυχεροί οι λαθρομετανάστες από εμάς στο Survivor!

Ασύλληπτη δήλωση Σπαλιάρα: Πιο τυχεροί οι λαθρομετανάστες από εμάς στο Survivor!

Το μοντέλο και ηθοποιός, μετά την απίστευτη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες, «ξαναχτύπησε» με όσα είπε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη

Ασύλληπτη δήλωση Σπαλιάρα: Πιο τυχεροί οι λαθρομετανάστες από εμάς στο Survivor!
Ο Γιάννης Σπαλιάρας καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Πανόραμα, έκανε μια δήλωση που αμέσως έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αφού δήλωσε ότι δεν θα ξαναέμπαινε στο ριάλιτι επιβίωσης, εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπισε, χρησιμοποίησε ένα... μάλλον ατυχές παράδειγμα στον αέρα της εκπομπής.

Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε»!

Κλείσιμο
Αναλυτικά, η δήλωσή του ήταν η εξής: «Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη… Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα άλλο εκτός από μία καρύδα. Ήταν μία κατάσταση σοκαριστική, δεν μπορώ να το περιγράψω! Θεωρώ ότι θα κάνω πλέον πιο καλές επιλογές στη ζωή μου… Από τα επαγγελματικά μέχρι τις προσωπικές φιλίες και σχέσεις, θέλω πράγματα πιο απλά και πιο ουσιαστικά από εδώ και πέρα».

Δείτε το βίντεο με την ατάκα του να έχει ξεσηκώσει ήδη αντιδράσεις.





Δείτε βίντεο: Γιάννης Σπαλιάρας: «Οι λαθρομετανάστες
είναι πιο τυχεροί από εμάς που ήμασταν στο Survivor»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης