ΟΛΑ Ξεκόλλα: Ο πατέρας του Βασάλου μιλάει για τις λιποθυμίες του γιου του

ΟΛΑ Ξεκόλλα: Ο πατέρας του Βασάλου μιλάει για τις λιποθυμίες του γιου του

Τι είπε στον Θέμο για τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει μέσα από το Survivor; 

ΟΛΑ Ξεκόλλα: Ο πατέρας του Βασάλου μιλάει για τις λιποθυμίες του γιου του
Ο Γιάννης Βασάλος, πατέρας του «Μαχητή», Κωνσταντίνου Βασάλου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ΟΛΑ Ξεκόλλα με τον Θέμο και μίλησε για τις λιποθυμίες του γιου του αλλά και για τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει μέσα από το Survivor.

«Ένας αθλητής της σωματικής διάπλασης έχει μεγάλες ανάγκες σε θρεπτικά στοιχεία, θερμίδες, πρωτεΐνες. Δεν μπορεί ένα τέτοιο μυϊκό σύστημα να τραφεί με χαμηλές θερμίδες. Αυτό σημαίνει ότι οργανισμός χρησιμοποιεί μυικά κύτταρα προκειμένου να τραφεί, άρα υπάρχει μια συρρίκνωση του μυϊκού συστήματος. Ο οργανισμός είναι πολύ σοφός και αντιδρά σε κάθε άσκηση που του δίνουμε να κάνει. Η άσκηση «μένω νηστικός» σημαίνει ότι το σώμα έχει κάποιους μηχανισμούς που μας δημιουργεί κάποια τρικ όπως τάσεις λιποθυμίας, υπογλυκαιμικό σοκ. Αυτό συμβαίνει γιατί οργανισμός δεν έχει προσαρμοστεί ήπια, σοκάρεται και αντιδρά», είπε χαρακτηριστικά στο Θέμο και στη Δούκισσα Νομικού, χθες το βράδυ.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου, έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στον χώρο του bodybuilding. 

Κλείσιμο
Ο πατέρας του, Γιάννης Βασάλος, είναι γνωστός παγκόσμιος πρωταθλητής του αθλήματος, ενώ η θεία του, Μαρία Βασάλου (αδελφή του πατέρα του), αλλά και η αδελφή του ίδιου του Κωνσταντίνου, Μαριάννα, έχουν διακριθεί.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης