The X Factor 2: Ξεκίνησαν οι οντισιόν σε Κύπρο και Θεσσαλονίκη

The X Factor 2: Ξεκίνησαν οι οντισιόν σε Κύπρο και Θεσσαλονίκη

Η Ευαγγελία Αραβανή θα βρίσκεται και πάλι κοντά στους υποψήφιους για να μας μεταφέρει το κλίμα από τα backstage

The X Factor 2: Ξεκίνησαν οι οντισιόν σε Κύπρο και Θεσσαλονίκη
Το «The X Factor 2», το κορυφαίο μουσικό show παγκοσμίως, αναλαμβάνει να ξεχωρίσει τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα και να αναζητήσει το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής, μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τα γυρίσματα των οντισιόν ξεκίνησαν με πρώτο σταθμό το νησί της Αφροδίτης. Η ομάδα, του μεγαλύτερου talent show στον πλανήτη, βρίσκεται στην Κύπρο για να γνωρίσει από κοντά τους υποψήφιους. Η αναζήτηση των πιο παθιασμένων, φιλόδοξων και ικανών τραγουδιστών έχει ξεκινήσει. Τα μουσικά ταλέντα από Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό βάζουν τα δυνατά τους για να περάσουν στην επόμενη φάση. Την αγωνία, τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη των υποψηφίων στις οντισιόν έχει αναλάβει η Ευαγγελία Αραβανή.

Το «The X Factor 2» θα συνεχίσει να αναζητά το επόμενο μουσικό ταλέντο με δεύτερο σταθμό του τη Θεσσαλονίκη. Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα του talent show θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα για να γνωρίσει από κοντά τους συμμετέχοντες απ’ όλη τη βόρεια Ελλάδα. Η Ευαγγελία Αραβανή θα βρίσκεται και πάλι κοντά τους για να μας μεταφέρει το κλίμα από τα backstage, ενώ θα ξεκλέψει και λίγο χρόνο για να μας ξεναγήσει στην πανέμορφη νύμφη του Θερμαϊκού.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης