Δήμητρα Ματσούκα: «Με αποκάλεσαν πόρνη και δέχθηκα απειλές για την εικόνα με την Παναγία»

Δήμητρα Ματσούκα: «Με αποκάλεσαν πόρνη και δέχθηκα απειλές για την εικόνα με την Παναγία»

«Δέχτηκα πολλά υβριστικά μηνύματα, έχω σβήσει πολλά. Έχω αφήσει αυτά που με αποκαλούν απλά πόρνη»

Δήμητρα Ματσούκα: «Με αποκάλεσαν πόρνη και δέχθηκα απειλές για την εικόνα με την Παναγία»
Πριν μία εβδομάδα μια φωτογραφία που ανέβασε η Δήμητρα Ματσούκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Η ηθοποιός, ανάρτησε μια εικόνα η οποία απεικόνιζε ένα γλυπτό που έδειχνε την Παναγία. η οποία ταυτόχρονα θύμιζε γυναικείο όργανο. 

Η επίμαχη εικόνα 

Κλείσιμο


H Δήμητρα Ματσούκα καλεσμένη σήμερα στο Πρωινό ant1 ρωτήθηκε για τη φωτογραφία και τις αντιδράσεις που προκάλεσε. Η ίδια αποκάλυψε πως έχει δεχθεί χυδαία μηνύματα, αλλά και απειλές για τη ζωή της: 

«
Αν ήξερα τι θα γινόταν δεν θα το ανέβαζα. Δέχτηκα πολλά υβριστικά μηνύματα, έχω σβήσει πολλά. Έχω αφήσει αυτά που με αποκαλούν απλά πόρνη. Έχω δεχτεί μηνύματα με απειλές για τη ζωή μου. Μπήκα στα προφίλ πολλών από αυτούς για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα και είδα ότι οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στη γνωστή-άγνωστη ακραία πολιτική παράταξη ή κορίτσια με sexy φωτογραφίες. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν εξαιρετικά ανορθόγραφοι», είπε η Δήμητρα.

Τέλος, σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την Κυριακή, σύμφωνα με τα οποία είναι ξανά ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Γιοβανίδη, η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη: «Ο συγκεκριμένος είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πολύ. Όχι δεν ισχύει».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης