Η απάντηση της Εύης Αδάμ για την επίμαχη φωτογράφιση με τις κόρες της

Η απάντηση της Εύης Αδάμ για την επίμαχη φωτογράφιση με τις κόρες της

Δείτε το απόσπασμα!

Η απάντηση της Εύης Αδάμ για την επίμαχη φωτογράφιση με τις κόρες της
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογράφηση της Εύης Αδάμ με τις δύο της κόρες, την 15χρονη Νεφέλη και την 13χρονη Δανάη και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να επικρίνουν την απόφαση του πρώην μοντέλου να ποζάρει μαζί με τα ανήλικα παιδιά της σε ένα σέξι κόνσεπτ.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αποκάλυψε ότι δεν είχε ενημερωθεί από την πρώην σύζυγό του για την επίμαχη φωτογράφιση και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του.

Η Εύη Αδάμ, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την απόφαση της να ποζάρει μαζί με τις ανήλικες κόρες της. «
Είδα τις φωτογραφίες, μου άρεσαν πάρα πολύ και δεν πρόλαβα καθόλου να ακούσω σχολιασμό. Όταν εργάζεσαι σε μία καμπάνια και την ευθύνη του styling την έχει άλλος. Και εσύ εργάζεσαι εκεί ως μοντέλο. Πράγμα που έκαναν και οι κόρες μου. Αφού τις ρώτησα και θέλανε πολύ να δούνε μία δουλειά πώς είναι σαν δουλειά. Το μοντέλο δεν έχει άποψη για αυτά. Έχεις άποψη όταν κάνεις μία οικογενειακή φωτογράφιση και δίνουμε μία συνέντευξη. Σε αυτή τη περίπτωση λειτουργήσαμε σαν τρία μοντέλα
Κλείσιμο
».

Το post του Λάμπη Λιβιεράτου
«Αναγκάζομαι λοιπόν να πάρω μια θέση δημόσια με αφορμή διάφορα πράγματα που γράφονται και ακούγονται για μένα και τα ανήλικα παιδιά μου στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση μετά από μια φωτογράφιση που έκανε μαζί τους η πρώην σύζυγος μου και μητέρα τους εν αγνοία μου!!

Κατηγορούμαι λοιπόν έμμεσα πλην σαφέστατα ότι ευθύνομαι κι εγώ για τα βιντεάκια που ανεβάζω κατά καιρούς στο ινσταγκραμ ή στο φεισμπουκ με τη μικρή μου κόρη ετών 13 να...τραγουδά!!!

Ειλικρινά δε θυμάμαι κάπου να έχω ανεβάσει το παιδί μου ημίγυμνο να τραγουδήσει ή με ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση και δε θυμάμαι να έχω κάνει κάποια σέξι φωτογράφιση με τις ανήλικες κόρες μου πουθενά όμως, ώστε να πρέπει να κριθώ αυστηρά ή ακόμη και να κατηγορηθώ γι αυτό εάν πρέπει!!

Είμαι πολύ περήφανος για τις κόρες μου όπως κάθε φυσιολογικός γονιός για το παιδί του και νομίζω πως έχω το δικαίωμα να προβάλω τα όποια ταλέντα τους με αξιοπρέπεια και σεβασμό πάντα προς εκείνες και τους διαδικτυακούς μου φίλους ή ακόμη και προς τους υπολοίπους ανθρώπους που τυχόν δουν τις αναρτήσεις μου!

Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ακριβώς θα έκανε και κάνει οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος που νοιώθει περήφανος και αγαπάει τα παιδιά του και τα στηρίζει στη ζωή τους όπως μπορεί και με κάθε τρόπο!»


Δείτε το video:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης