Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Υπόκειμαι χρόνιο βιασμό»

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Υπόκειμαι χρόνιο βιασμό»

Αποχώρησε από το facebook γιατί, όπως λέει, έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying 

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Υπόκειμαι χρόνιο βιασμό»
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσε τo facebook σχεδόν καθημερινά για να επικοινωνεί με το αναγνωστικό της κοινό, να προωθεί τις συγγραφικές της δουλειές, αλλά και να ανταλλάσσει με τους φίλους της απόψεις και σχόλια για την επικαιρότητα και όσα την απασχολούν. 

Πριν λίγες ημέρες, με ανακοίνωση της, η συγγραφέας αποχώρησε από το facebook. Ο λόγος; Όπως η ίδια αναφέρει έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying από τις σελίδες «Luben» και «Χρυσή Μούντζα». Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της και υποστηρίζει πως το σοκ που έχει υποστεί είναι τόσο δυνατό που δεν μπορεί να τελειώσει το καινούριο της βιβλίο. Γι' αυτό το λόγο λοιπόν, «κατεβάζω τα μολύβια μου, κλείνω τα προφίλ μου, ακυρώνω διαγωνισμούς και αναρτήσεις φωτογραφιών και σχολίων σας και σταματώ το γράψιμο αν δε σταματήσουν όλα αυτά και κατέβουν τα συγκεκριμένα post», γράφει στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Κλείσιμο





Διαβάστε ολόκληρη την τελευταία ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου:


«Έκανα μια ανάρτηση για την κατάρρευση των δίδυμων πύργων της 11ης Σεπτεμβρίου, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύω πως η αιτία κατάρρευσης ήταν η πτώση των αεροπλάνων. Από εκείνη τη στιγμή μου κήρυξε ανελέητο πόλεμο μια σελίδα που αγνοούσα έως τότε με το όνομα Χρυσή Μούτζα. Εκείνο όμως που έκανε τη σταγόνα να ξεχειλίσει ήταν οι απανωτές ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ από μέλη της ομάδας της Χρυσής Μούτζας και της Luben, όπου γελοιοποιούν αναγνώστες μου που έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό. και έγιναν η αιτία να απενεργοποιήσω τις σελίδες μου και ομολογώ με έχει επηρεάσει τόσο πολύ ψυχολογικά, σε σημείο που δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω τη συγγραφή του νέου βιβλίου μου. 

Το χειρότερο όλων είναι ότι πέρα από το bullying που δέχομαι ως συγγραφέας, δέχομαι bullying για τις επιλογές της προσωπικής μου ζωής, ακόμη και για τη διακόσμηση του σπιτιού μου, ενώ έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι εκδίδομαι με ταρίφα.

Και το κερασάκι στην τούρτα: αναρτούν τις υποθέσεις των βιβλίων μου αποκαλύπτοντας δολοφόνους και μυστικά που ο αναγνώστης δεν πρέπει να γνωρίζει πριν διαβάσει το βιβλίο. 

Εν ολίγοις, γίνεται μια απίστευτη παραβίαση όλων των ανθρώπινων και πνευματικών δικαιωμάτων μου. Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την ανάρτηση για να σας ενημερώσω πως εγώ κατεβάζω τα μολύβια μου, κλείνω τα προφίλ μου, ακυρώνω διαγωνισμούς και αναρτήσεις φωτογραφιών και σχολίων σας και σταματώ το γράψιμο αν δε σταματήσουν όλα αυτά και κατέβουν τα συγκεκριμένα post. Αν το ζητούμενο τους είναι να σταματήσω να γράφω, το πέτυχαν... Ας γιορτάσουν τη νίκη τους.. Και μην τολμήσει κανείς σας να πει να μη δίνω σημασία γιατί θα τον διαγράψω από φίλο γιατί τον χρόνιο αυτό βιασμό τον υπόκειμαι εγώ κι όχι εσείς...»





Από την πλευρά της η σελίδα «Χρυσή Μούτζα» αναφέρει μεταξύ άλλων, μετά την ανάρτηση της κας. Δημουλίδου: «Ανακοινώνουμε επίσημα,ότι οι διαχειριστές της Χρυσής Μούτζας ,ουδεμία σχέση έχουν με την ιστοσελίδα Luben ή τη σελίδα Luben στο Facebook. Επίσης .απαρτίζεται από περισσότερα από ένα άτομο,τα οποία δε φέρουν καμιά απολύτως ευθύνη για τους σχολιαστές και το πώς αυτοι εκφράζονται.Για το ότι κάποιοι χρήστες του φβ ,οι οποίοι είναι μέλη και εδώ ,πήγαν στη σελίδα της κυρίας Δημουλίδου και την έβρισαν,δε φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης