Χολιγουντιανός σταρ με τον σύντροφό του στη Μύκονο - Επεισόδιο με παπαράτσι

Χολιγουντιανός σταρ με τον σύντροφό του στη Μύκονο - Επεισόδιο με παπαράτσι

Την ώρα που ο Luke Evans χαιρόταν τα καταγάλανα νερά, ένας λουόμενος ενημέρωσε τον σύντροφό του για την παρουσία παπαράτσι και έγινε χαμός 

Χολιγουντιανός σταρ με τον σύντροφό του στη Μύκονο - Επεισόδιο με παπαράτσι
Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο γοητευτικός Luke Evans! Ο νέος κινηματογραφικός Δράκουλας επισκέπτεται για πρώτη φορά τη «βασίλισσα» των Κυκλάδων και εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live Tv να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην κοσμοπολίτικη Ελιά. 



Κλείσιμο
Ο Ουαλλός ηθοποιός συνοδευόταν από τον αγαπημένο του, ο οποίος αποδείχθηκε ιδιαίτερα οξύθυμος αφού μπλέχτηκε σε άγριο καβγά με τους παπαράτσι Νίκο Σεμιτέκολο και Νίκο Ζώτο. 

Την ώρα που ο Luke Evans χαιρόταν τα καταγάλανα νερά, ένας λουόμενος ενημέρωσε τον σύντροφό του για την παρουσία παπαράτσι που απαθανατίζουν τον 36χρονο πρωταγωνιστή. Μετά απο αυτό, ποιος είδε τον φίλο του μίστερ Δράκουλα και δεν τον φοβήθηκε.

Κατευθύνθηκε αστραπιαία προς τους δύο φωτογράφους και τους ζήτησε σε έντονο ύφος να σταματήσουν τις φωτογραφίες,  πράγμα που έγινε. Ωστόσο, ο καβγάς δεν σταμάτησε εκεί, αλλά είχε και συνέχεια. Ο φίλος του Luke Evans εκνευρισμένος πήρε το κινητό του τηλέφωνο και φωτογράφισε τους παπαράτσι απειλώντας τους ότι θα στείλει μπράβους να τους δείρουν. Και όλα αυτά την ώρα που ο Βρετανός ηθοποιός βρισκόταν μέσα στο νερό και απολάμβανε το μπάνιο του.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Luke Evans γεννήθηκε το 1979 στην Ουαλλία και σπούδασε στο London Studio Centre.Τον πρώτο του βασικό κινηματογραφικό ρόλο τον πήρε στην ταινία Clash of the Titans. Έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες The Three Musketeers, Immortals, The Raven και Fast and Furious 6.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης