Τόνια Σωτηροπούλου: «Θα κάνω παιδί μόνο εκτός γάμου»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Θα κάνω παιδί μόνο εκτός γάμου»

«Δεν με έχω φανταστεί νυφούλα»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Θα κάνω παιδί μόνο εκτός γάμου»
Συνέντευξη στο περιοδικό YOU έδωσε η Τόνια Σωτηροπούλου και μίλησε για τις ανασφάλειές της, τον έρωτα και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή της, αλλά και για το πώς σκέφτεται να αποκτήσει ένα παιδί.
 
Η 27χρονη ηθοποιός έχει ανασφάλειες, παρά την εκρηκτική της εμφάνιση. 

Η ίδια παραδέχεται πως: «Έχω τις ανασφάλειες που έχει κάθε άνθρωπος. Κάθε μέρα όταν ξυπνάς, δεν λες είμαι πάρα πολύ όμορφη! Κάποιες μέρες μου αρέσω, κάποιες όχι!».

Κλείσιμο


Μάλιστα, η Τόνια μιλά για τον έρωτα: «Είναι κομβικό σημείο. Μπορείς να είσαι ερωτευμένος ταυτόχρονα με πάρα πολλά πράγματα και με πολλούς ανθρώπους. Όχι, βέβαια, με την έννοια είμαι ερωτευμένη με τρεις και έχω σχέση».
 
Όταν χωρίζει η Τόνια Σωτηροπούλου ορισμένες φορές αντιδρά...: «Άσχημα, αλλά την υστερία μου τη ζω κατά καιρούς».
 
Στην ερώτηση αν θα αποκτήσει κάποια στιγμή ένα παιδί, η ηθοποιός τονίζει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει «Μόνο εκτός γάμου. Δεν μου αρέσει το νυφικό και όταν τυχαίνει να βάλω κάποιο για φωτογραφίσεις με πιάνει ένας κόμπος, σαν να είμαι άντρας! Δεν ξέρω γιατί με αγχώνει. Δεν με έχω φανταστεί νυφούλα!».




Φυσικά, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη και αρνείται να απαντήσει στο αν οι δυο τους είναι ζευγάρι, λέγοντας: «Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό», παραδέχεται: «Είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, που θαυμάζω επαγγελματικά, που με μαθαίνει πάρα πολλά πράγματα και είναι πολύ κοντινός μου».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης