Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε ότι παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε ότι παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού

«Με πήγε σε κάτι ερημιές αντί για το σπίτι μου. Εκεί φοβήθηκα γιατί ένιωσα την πίεση, πάλεψα»

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε ότι παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού
Για τα δύο περιστατικά που της βίωσε στην εφηβεία της και της έχουν σημαδέψει τη ζωή μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ναταλία Δραγούμη καλεσμένη στην εκπομπή «Μία».

«Ήταν φίλος της οικογένειας και με πρόσεχε. Με πήγαινε συνέχεια βόλτες, με έβαζε στο τιμόνι από το ποδήλατο, ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος, ήταν πολύ της οικογένειας», είπε εξομολογούμενη ότι σε ηλικία 12 ετών δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από οικογενειακό φίλο. Και συνέχισε: «Δεν σου περνούσε από το μυαλό ούτε για αστείο. Έκανε μια πράξη μπροστά μου και με ρώτησε αν με πείραζε. Εγώ, επειδή δεν ήξερα πώς να αντιδράσω γιατί τον ήξερα τόσα χρόνια, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα σπίτι και δεν το είπα στους γονείς μου αλλά στην αδελφή μου. Μετά ανακαλύψαμε ότι ήταν επιδειξίας και το είχε ξανακάνει». 
 
Αποκάλυψε ακόμα ότι στα 15 της παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού, ένα βράδυ που μάλιστα η ίδια είχε πει ψέματα στους γονείς της για το πού θα βρίσκεται: «Με πήγε σε κάτι ερημιές αντί για το σπίτι μου. Εκεί φοβήθηκα γιατί ένιωσα την πίεση, πάλεψα. Αν ήθελε, θα με είχε βιάσει. Aν δεν σταματούσε από μόνος του, εγώ δεν είχα την δύναμη να τον σταματήσω», δήλωσε η ηθοποιός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης