Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί ειρωνεύτηκε τον Παντελίδη;

Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί ειρωνεύτηκε τον Παντελίδη;

Με αφορμή τους στίχους του νέου του κομματιού 

Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί ειρωνεύτηκε τον Παντελίδη;
Με ειρωνική διάθεση απέναντι στο νέο κομμάτι του Παντελή Παντελίδη εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Τατιάνα Στεφανίδου. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μία» σχολίασε τους στίχους της πρόσφατης επιτυχίας του Παντελή Παντελίδη με τίτλο «Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε», εκφράζοντας παράλληλα την γνώμη της για τον τραγουδιστή ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε και στο τελευταίο κομμάτι του τραγουδιστή, «Για φαντάσου να λείπουν τα ρούχα μου από τα σχοινιά σου».
 
«Παιδί μου, τι είναι αυτό; Είναι καινούριο τραγούδι; Δηλαδή μετά το «Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε» υπάρχει νέος εμπνευσμένος στίχος; Έχω μια ερώτηση σημαντική... Αυτόν τον στίχο τον έχει γράψει ο ίδιος ο Παντελίδης; Όλη αυτή την έμπνευση την έχει ο ίδιος; Και μετά διαμαρτύρομαι γιατί το ριάλιτι με τους Έλληνες στο εξωτερικό και λέω ότι δεν είναι αυτή η Ελλάδα. Sorry κιόλας, αλλά στην Ελλάδα που ο Παντελίδης είναι must, είναι κορυφή, σε αυτή την Ελλάδα ζούμε. Άποψή μου και την λέω, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αλλά σε αυτή την Ελλάδα ζούμε, εκφράζει κόσμο. «Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε», ωραία... Κορυφαίος στίχος!», σχολίασε η παρουσιάστρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης