Ο Πάνος Κιάμος έκανε αγιασμό στην... πίστα

Ο Πάνος Κιάμος έκανε αγιασμό στην... πίστα

Ευχαριστώ τον Θεό για όλα αυτά που μου έχει χαρίσει, λέει ο τραγουδιστής 

Ο Πάνος Κιάμος έκανε αγιασμό στην... πίστα
Πριν λίγες ημέρες επέστρεψε από την Αμερική, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο προγραμματισμένης εμφάνισης και απόψε έχει πρεμιέρα στο «Club22».

Ο Πάνος Κιάμος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νυχτερινό μαγαζί, μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να τακτοποιήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του προγράμματός του. 

Ωστόσο κατά την διάρκεια της βραδιάς έγινε κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται να συμβαίνει στα νυχτερινά κέντρα. 
Κλείσιμο

Το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε αγιασμός προκειμένου να πάει καλά η σεζόν και ο τραγουδιστής διάβασε ακόμα και απόσπασμα από το Ευαγγέλιο.

Μάλιστα ο παπάς, που βρέθηκε εκεί, χάρισε στον Πάνο Κιάμο την εικόνα της Αγίας Φωτεινής

Λίγο αργότερα, ο τραγουδιστής μίλησε στο protothema.gr για την επικείμενη πρεμιέρα του, για την σχέση του με τον Θεό, για τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα του αλλά και για τα τελευταία δημοσιεύματα που τον θέλουν να αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του. 



Έχετε άγχος για την αυριανή πρεμιέρα; 


 «Υπάρχει πάντα άγχος γιατί όπως και να το κάνεις όταν ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, όταν ο κόσμος ήδη τις δύο προηγούμενες χρονιές είναι ασταμάτητα δίπλα μας και μας χαρίζει μεγάλες σεζόν, κάθε καινούργια αρχή σε γεμίζει με άγχος και πόσο μάλλον όταν κάθε χρονιά δείχνει από άποψη ψυχολογίας και οικονομίας χειρότερη από την προηγούμενη».

Ωστόσο παρόλο που είναι έτσι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη ήταν sold out οι εμφανίσεις. Πώς γίνεται εν μέσω οικονομικής κρίσης να είναι γεμάτα τα μπουζούκια;

«Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος πλέον και ευτυχώς έχει καταλάβει ότι με το να δώσει 25-30 ευρώ και να βγει να διασκεδάσει ή με το να μη βγει τελικά δεν θα σωθεί. Δεν σώζεσαι και επειδή νομίζω ότι συντέλεσαν και τα ΜΜΕ και κυρίως η τηλεόραση  η οποία «μαύρισε» την ψυχή του κόσμου βλέπεις τώρα τελευταία να λέει ο κόσμος: δεν αντέχω άλλο αυτή την καταχνιά, ωραία είμαστε δύσκολα, δεν τρώμε με χρυσά κουτάλια αλλά αυτό όλο πρέπει να το παλέψουμε. Πώς θα το παλέψουμε; Αν πούμε ότι μια φορά στο τόσο να βγαίνουμε να διασκεδάζουμε να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας. Το έχει ανάγκη ο κόσμος αυτό γι'αυτό και όπως λες βλέπεις αρκετά μαγαζιά να είναι γεμάτα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πολλά πράγματα. Η σεζόν πια είναι πολύ μικρές».




Τα τελευταία χρόνια είστε μόνος σας στην πίστα είναι επιλογή σας να μην συνεργάζεστε και με κάποιο άλλο «μεγάλο» όνομα; 

«Δεν θεωρώ ότι δεν συνεργάζομαι με μεγάλα ονόματα απλά συνεργάζομαι με πολλά νέα παιδιά πια τα οποία είναι πολύ αξιόλογα. Πέρυσι ήμασταν με τους «Goin' Through» που είναι ένα συγκρότημα με 20 χρόνια πορεία. Για μένα όχι απλά είναι μεγάλο όνομα είναι το πρώτο όνομα στον χώρο του RnB. Μ΄αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά αλλά φυσικά δεν αποκλείω στο μέλλον να συνεργαστώ με συναδέλφους που έχουν περισσότερα χρόνια στον χώρο». 

Ποια ήταν η πιο δύσκολη φάση της καριέρας σας; 

«Μία πολύ δύσκολη φάση ήταν όταν το 2003 μετά από τρία χρόνια στην Θεσσαλονίκη που έκανα μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος με στήριζε πάρα πολύ κατέβηκα σε ένα μαγαζί στον Πειραιά και δεν είχαμε πάει καθόλου καλά. Ο κόσμος δεν με πίστεψε και ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα. Έχω τραγουδήσει σε 4 και 5 τραπέζια. Όμως αυτό άλλαζε σιγά-σιγά. Αλλά θυμάμαι πως εκείνη η περίοδος ήταν εφιαλτική για μένα».



Σκεφτήκατε ποτέ να τα παρατήσετε όλα;

 «Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Πόνεσα πάρα πολλές φορές. Για παράδειγμα το 1998 ήμουν κάθε μέρα πάνω από τα ραδιόφωνα και έψαχνα τους σταθμούς με αγωνία μήπως κάποιος παίξει το τραγούδι. Δεν το είχε παίξει κανείς. Ήταν ημέρες που ήμουν πολύ στεναχωρημένος, έπαιρνα το αυτοκίνητο, έκλαιγα και πήγαινα στην παραλία και έλεγα: «γιατί δεν τον παίζουν», ένιωσα απογοήτευση αλλά ποτέ δεν θέλησα να τα παρατήσω. Οφείλω να σου πω πως όλες αυτές τις στιγμές τις θυμάμαι πολύ όμορφα. Με πείσμωσαν πολύ». 

Είστε ένας άνθρωπος που δεν απασχολεί με την προσωπική του ζωή ωστόσο κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα για τον γάμο σας. Σας ενόχλησαν;

«Δεν δίνω καμία σημασία. Όταν θέλω να πω κάτι βγαίνω και το λέω. Όπως το είπες δεν απασχολώ πολύ τα ΜΜΕ γιατί εγώ δεν θέλω να τα εκμεταλλεύομαι για να βρίσκομαι συνέχεια στο επίκεντρο χωρίς λόγο, όπως κάνουνε κάποιοι, ούτε όμως και να με εκμεταλλεύονται. Νομίζω ότι η σχέση μου με τα ΜΜΕ είναι πάρα πολύ όμορφη και εκεί σκοπεύω να την διατηρήσω. Από την στιγμή που δεν βγαίνω να πω εγώ κάτι ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει».

Με αφορμή τον αγιασμό που κάνατε σήμερα θέλω να μου πείτε ποια είναι η σχέση σας με τον θεό;


«Είμαι ένα άτομο που πιστεύω πάρα πολύ και το θεωρώ πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι μόνο τον θεό έχουμε δίπλα μας. Μάλιστα εγώ πάντα πριν βγω στην πίστα προσεύχομαι. Φροντίζω όσο μπορώ να θυμάμαι τον θεό και στις καλές στιγμές και μου δίνεις την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά που μου έχει χαρίσει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης