Έλενα Τσαβαλιά: Έτσι ξεμάλλιασα τη θαυμάστρια του Σεφερλή

Έλενα Τσαβαλιά: Έτσι ξεμάλλιασα τη θαυμάστρια του Σεφερλή

«Την βουτάω από τις αφέλειες και της βάζω το κεφάλι στο τραπέζι και της λέω εμένα θα με σέβεσαι»

Έλενα Τσαβαλιά: Έτσι ξεμάλλιασα τη θαυμάστρια του Σεφερλή
Πριν λίγες ημέρες ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του ένα περιστατικό που είχε συμβεί παλαιότερα ανάμεσα στην σύζυγό τους και μία επίμονη θαυμάστρια.

Μάλιστα η Έλενα Τσαβαλιά είχε δηλώσει πως την... είχε ξεμαλλιάσει χωρίς να αποκαλύπτει όμως περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Λίγες ημέρες αργότερα η σύζυγος του παρουσιαστή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega με Μία» και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο με την θαυμάστρια του Μάρκου Σεφερλή. 
Κλείσιμο

«Έχω δηλώσει ότι δεν είμαι ζηλιάρα αλλά με ενοχλεί αφάνταστα όταν με αγνοούν και όταν δε με σέβονται. Ήταν μια θαυμάστρια του Μάρκου η οποία είχε πέσει πάνω του και του έλεγε "Θα μου υπογράψεις το χέρι;" Αυτός εντωμεταξύ είναι και ντροπαλός... Καθόμασταν απέναντι στο τραπέζι, εγώ με την κοιλιά τούρλα. Δίπλα του καθόταν ένας κολλητός του φίλος και της λέει: "Να σου πω κοπελιά, αυτή που βλέπεις απέναντι είναι η γυναίκα του". Εκείνη σαν να της είπε ότι είναι η αδερφή του και δεν την νοιάζει καθόλου. Συνέχισε κατά τον ίδιο τρόπο εκείνη! Είχε... αφέλειες! Και όμως είναι από πάνω του σκυμμένη την βουτάω από τις αφέλειες και της βάζω το κεφάλι στο τραπέζι. Και της λέω εμένα θα με σέβεσαι. Και έφυγε», είπε η Έλενα Τσαβαλιά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης