Παπαδημητρίου - Αλμπάνης: Όχι πια σχέση, μόνο φίλοι

Παπαδημητρίου - Αλμπάνης: Όχι πια σχέση, μόνο φίλοι

Χώρισαν, αλλά φωτογραφίζονται μαζί!

Παπαδημητρίου - Αλμπάνης: Όχι πια σχέση, μόνο φίλοι
Τα δημοσιεύματα πριν από μερικές εβδομάδες, τους ήθελαν να έχουν δώσει οριστικό - αυτή τη φορά - τέλος στη σχέση τους, ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στο θέατρο Τέχνης για να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Με Τα Δόντια» όπου πρωταγωνιστεί ο Αντίνοος Αλμπάνης.
 

Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν στο φουαγιέ, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης και δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν επίσης εκεί, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά αρκέστηκε στη διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν εκείνη και τον Αντίνοο Αλμπάνη να μη διατηρούν καλές σχέσεις.
 
Όσο για το τι τελικά τρέχει ανάμεσά τους; Σύμφωνα με δημοσίευμα του Yupiii, «η Ντορέττα και ο Αντίνοος δεν είναι πια μαζί, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι άριστες, πράγμα που αποδεικνύεται και από την παρουσία της στην πρεμιέρα του. Άλλωστε, οι λόγοι που τους έφτασαν στο χωρισμό δεν ήταν αιτίες για να τσακωθούν. Απλά αποφάσισαν να λήξουν τη σχέση τους διατηρώντας φιλικές σχέσεις. Η χθεσινή παρουσία της στην πρεμιέρα του είναι άλλο ένα δείγμα των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρούν, όπως άλλωστε και η παρουσία του στα "κλειστά" γενέθλιά της, πριν από περίπου ένα μήνα, σε γαλλικό bistrot του Κολωνακίου. Ωστόσο, όχι, δεν είναι πλέον ζευγάρι». Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο Yupiii άνθρωπος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης