Βανδή-Οικονομόπουλος: Διαφώνησαν στον αέρα εκπομπής

Βανδή-Οικονομόπουλος: Διαφώνησαν στον αέρα εκπομπής

«Έχουν αλλάξει τα χρόνια, Δέσποινα», της επισήμανε ο τραγουδιστής

Βανδή-Οικονομόπουλος: Διαφώνησαν στον αέρα εκπομπής
Στην κάμερα της εκπομπής  «Το Πρωινό» μίλησαν το πρωί της Τετάρτης η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Οικονομόπουλος με αφορμή τις επικείμενες εμφανίσεις τους στο «Fever».

Αφού μίλησαν για τα επαγγελματικά τους σχέδια και για την φετινή τους συνεργασία οι δυο τους διαφώνησαν στον αέρα με αφορμή το μουσικό σόου «The Voice».

Αφορμή στάθηκε μία παλαιότερη δήλωση του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος είχε πει μεταξύ άλλων πως οι επιλογές τραγουδιών ξένου ρεπερτορίου που γίνονται κατά τη διάρκεια του σόου, για τους υποψηφίους, δεν τους βοηθά ώστε να χτίσουν μια ρεαλιστική καριέρα στη μουσική σκηνή της Ελλάδας.
Κλείσιμο

«Ουσιαστικά αυτό που είπα ισχύει. Στη συνέντευξη που είχαμε κάνει στο στούντιο με τον Γιώργο και τη Φαίη είχα πει ότι τα παιδιά με το ξένο ρεπερτόριο που ακολουθούν δεν πιστεύω ότι θα κάνουν καριέρα στην Ελλάδα. Δεν θέλω να πω πως δικαιώθηκα γιατί δεν μου αρέσει και ελπίζω κάθε παιδί να βρει τον δρόμο του. Ουσιαστικά, όμως, από τα παιδιά αυτά μέχρι στιγμής από ό,τι βλέπω δεν έχει βοηθηθεί κάποιο».
 
Την ενόχλησή της δεν έκρυψε η Δέσποινα Βανδή που πήρε τον λόγο και είπε: «Μπορώ να πω κάτι; Κάτι έχουμε μπερδέψει στην όλη ιστορία. Το Voice δεν είναι ένα παιχνίδι που υπόσχεται καριέρες. Το Voice είναι η αφετηρία, ένας τρόπος να πεις "αυτός είμαι με αυτή τη φωνή" και από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε. Οι καριέρες δεν γίνονται... έτσι».

Ο τραγουδιστής τότε υποστήριξε: «Πρέπει, όμως, και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν αυτά τα παιδιά, έστω και μέσα από το πρόγραμμα αυτό του ΑΝΤ1, να τα βοηθήσουν. Δεν γίνεται ένα παιδί να ξεκινήσει από μόνο του να κάνει τα πάντα». 
Ακόμη η coach του «Τhe Voice» δήλωσε: «Δεν είναι ότι αφήνεται ο καθένας μόνος του. Υπάρχει η δισκογραφική εταιρία. Βέβαια δεν την κατηγορούμε, γιατί κι εγώ όταν υπέγραψα, έκανα δίσκο μετά από δύο χρόνια και επιτυχία μετά από ακόμα έναν χρόνο».

Ο Νίκος Οικονομόπουλους δεν σταμάτησε και είπε απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια: «Έχουν αλλάξει τα χρόνια, Δέσποινα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης