Σίσσυ Χρηστίδου: Θα ήθελα άλλο ένα παιδί σίγουρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Θα ήθελα άλλο ένα παιδί σίγουρα

«Παραλίγο να αναλάβω μια καθημερινή εκπομπή φέτος»

Σίσσυ Χρηστίδου: Θα ήθελα άλλο ένα παιδί σίγουρα
Η καθημερινότητά της στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη και των δυο γιων τους, η απουσία της από την τηλεόραση, οι αυξομειώσεις στο βάρος της λόγω εγκυμοσύνης, αλλά και το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού είναι μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Ο Φίλιππος είναι στο σχολείο, οπότε έχω μόνο το μωρό. Λίγο εγώ, λίγο ο Θοδωρής, λίγο τον παίρνω μαζί μου στο γραφείο. Αν έρθεις στο γραφείο, θα δεις ένα πάρκο, καρέκλα φαγητού κλπ. Είμαι από τις τυχερές γυναίκες που μπορούν να παίρνουν τα παιδιά τους στη δουλειά. Ο Φίλιππος π.χ. μεγάλωσε μέσα στα πλατό», είπε η παρουσιάστρια που κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για το πόσο μοιρασμένη είναι η προσφορά της και του συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη στην ανατροφή των παιδιών τους: «Ο Θοδωρής είναι ένας μπαμπάς που ασχολείται πάρα πολύ με τα παιδιά του. Από την αρχή ήταν αφιερωμένος εκεί. Ασχολείται με τα πάντα. Ό,τι κάνω εγώ το κάνει και εκείνος. Μπορεί να μην ξέρει λεπτομέρειες, γιατί το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη μαμά, αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ κοντά στα αγόρια».
 
Θετική ήταν στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει εκ νέου η οικογένειά της με τον ερχομό ενός τρίτου παιδιού: «Από μικρή ήθελα να κάνω μια μεγάλη οικογένεια. Δεν σου κρύβω, βέβαια, ότι πίστευα πως θα ήταν πιο εύκολο. Θεωρούσα ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να έχεις τέσσερα και πέντε παιδιά. Ένα παιδί, όμως, έχει πολλές ευθύνες. Ωστόσο, εξακολουθώ να θέλω μεγάλη οικογένεια, να θέλω κι άλλα παιδιά», σημειώνοντας: «Θα ήθελα άλλο ένα παιδί σίγουρα. Άντε για να δούμε. Θέλω κι ένα κορίτσι!».
 
Κλείσιμο
Όσο για το ποια είναι η σχέση της με τη ζυγαριά; «Από μακριά κι αγαπημένες... Προσπαθώ να τρώω σωστά. Όμως η αλήθεια είναι ότι τώρα είμαι πιο χαλαρή από ό,τι την εποχή που έβγαινα στην τηλεόραση. Εκεί υπήρχε πολλή πίεση. Τώρα δεν αγχώνομαι, έχω ακόμη 6-7 κιλά από τη δεύτερη εγκυμοσύνη, αλλά προσπαθώ να τρέφομαι σωστά. Όμως, δεν μπαίνω σε διαδικασία να κάνω εξαντλητικές δίαιτες, τρώω ό,τι τρώμε στο σπίτι. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα πολύ λιγότερα κιλά από την πρώτη, αλλά και πάλι το σώμα μου δεν έχει επανέλθει», είπε και πρόσθεσε: «Καθόλου δεν με νοιάζει. Και τι έγινε δηλαδή; Είναι τόσο πολύτιμο όλο αυτό που συμβαίνει σε μια γυναίκα με την εγκυμοσύνη που μόνο “ευχαριστώ” μπορεί να πει. Γενικά, όμως, πάντα ήμουν χαλαρή στο θέμα των κιλών. Εννοείται ότι πρέπει να προσέχω, αλλά δεν φτάνω σε υστερίες».
 
Τέλος, ρωτήθηκε και για το ότι απέχει χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα και για το αν σκέφτεται την... επιστροφή της: «Μου λείπει όταν πηγαίνω σε εκπομπές και βρίσκομαι σε αυτό το περιβάλλον. Αλλά από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να σου πω ότι το σκέφτομαι», αποκαλύπτοντας παράλληλα: «Φέτος έφτασα πολύ κοντά στο να αναλάβω καθημερινή εκπομπή. Σκέφτηκα, όμως, ότι έπρεπε να αφήσω τελείως τις υπόλοιπες ασχολίες μου και δεν ήθελα. Τώρα ζω έρωτα με αυτό που κάνω εκτός τηλεόρασης. Δεν λέω, την αγαπώ την τηλεόραση και συνεχίζω να τη θεωρώ δουλειά μου, όμως δύσκολα θα επέστρεφα αυτή τη στιγμή». 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης