AGB: Τι έγινε χθες στο prime time των καναλιών

AGB: Τι έγινε χθες στο prime time των καναλιών

Πώς τα πήγε η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη;

AGB: Τι έγινε χθες στο prime time των καναλιών
Κακός μπελάς έχει γίνει το σίριαλ του ALPHA «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» για τους αντιπάλους του, καθώς τίποτε και κανείς δεν στεριώνει απέναντι του. Πρώτη πάλι με διαφορά ήρθε χθες η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» καταγράφοντας στο εμπορικό κοινό 41,5% και στο σύνολο 35,5%, η «Μάνα Χ Ουρανού» στο MEGA σημείωσε 20,4% και στο σύνολο 18,2% και οι «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1 19,1% και στο σύνολο 18%.

Η Ελεονώρα Μελέτη με το Hashtag έκανε στο εμπορικό κοινό 5,6% και στο σύνολο 7%. Τα «Καρντάσιανς» στον ΑΝΤ1 σημείωσαν 17,2% και 19,9% αντίστοιχα.

Έκπληξη αποτελούν τα ποσοστά τηλεθέασης της Χριστινάς Λαμπίρη «Με το καλημέρα» στο «Ε».Η εκπομπή της στο εμπορικό κοινό έκανε 11,6% μια μονάδα κάτω από την «Κοινωνία ώρα MEGA» οπού σημείωσε 12,3% στο εμπορικό κοινό ενώ στο σύνολο έκανε 19,4%. Η Χριστίνα Λαμπίρη έφτασε να κάνει στο εμπορικό κοινό μέχρι και 20,6%. Στο σύνολο σημείωσε 7,2%.

Κλείσιμο
Όσον αφορά τον ενημερωτικό τομέα... Σταθερά πρώτο και χθες ήρθε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη, που άγγιξε το 19,7% στο εμπορικό κοινό και 20% στο σύνολο. Ακολουθεί το δελτίο του MEGA με 11,1% και 16,4% στο σύνολο ενώ τελευταίο έρχεται το δελτίο του STAR σημειώνοντας στο εμπορικό κοινό 9% και στο σύνολο 10,8%. Το δελτίο του ALPHA άγγιξε το 22,5% στο (15-44) και στο σύνολο 21,8%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης